fredag 1 oktober 2010

Zaga den nya tasshealaren

Nu har jag kommit på en sak.

Zaga har ett nytt jobb. Hon har en utmärkt känsla för tasshealing, klopunktur och bitterapi. På kvällarna brukar hon hoppa upp i min människas säng när hon lagt sej tillrätta och ge henne en alldeles särskild dos av sin speciella bitterapi. Framför allt på överarmarna när hon nosbuffat vänder hon sej om och biter min människa på överarmarna och sedan använder hon sej av en alldeles speciell klopunktur på magen. Tasshealingen sparar hon till benen.

Själv håller jag mej till själva nosbuffandet och svanskittlandet i kombination med morrhårskill.

Nu är det helg igen och idag har det varit godiskväll här hemma. Jag har avsmakat både chips och ostbågar, med en viss försmak för ostbågarna...

*tass* vänner ute i vårt avlånga land. Jag hoppas att vi får en varm och skön helg så vi kan lufta våra människor.

4 kommentarer:

 1. Klopunktur brukar jag också utföra på husses mage, men bitterapi har jag aldrig testat. Undrar just om det är uppskattat? Jag tycker inte att klopunkturen blir uppskattad efter förtjänst, tycker Zaga det? Jag tror att nosbuffande är det som gillas bäst av våra människor.
  Ha en bra helg!

  SvaraRadera
 2. Mjaa,så duktigt tassat!!!
  Ha en skön Höstlörda' /Jam & Kram från oss!!!

  SvaraRadera
 3. Låter som ni fördelat spinnhealingen mellan er. Tror kanske inte att matte uppskattar bithealingen helt, det gör i alla fall inte vår matte.Chips är gott tycker vi! Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Gustav, Zaga är inte helt nöjd med uppskattníngen av vare sej klopunkturen eller bitterapin. Hon tycker att den borde uppskattas mycket mera.
  Annmi, hoppas att ni oxå får en skön lörda´
  Dui & Deco, bitterapin är något vi måste jobba mera på så vi får den uppskattningen vi förtjänar när vi jobbar med den. Vi försöker ju bara efterlikna människornas zon-terapi...när dom trycker på olika punkter, det måste gå lika bra att bita på vissa punkter anser vi.

  SvaraRadera