onsdag 29 september 2010

Ny matte

jag har fått en ny människa i min flock. Den gamla har försvunnit...

Mja, riktigt så illa är det inte. Bara nästan.

Min sekreterare försvann hemifrån i går morse som vanligt, sen har jag inte sett till henne. Det kom hem en ny människa istället. Visserligen luktade hon nästan som min människa och lät som henne oxå men hon ser inte lika dan ut! Det är något som har hänt med hennes päls...

Jag har studerat henne ingående och gjort en nosologisk undersökning och kommit fram till att det trots allt är min människa men att hon har gjort något med pälsen. Den har en annan färg och ett annat utseende. Förmodligen har hon blivit rädd för en mus eller nåt sånt och så har det hänt något konstigt med pälsen.

7 kommentarer:

 1. Det där låter ju väldigt mystiskt? Men eftersom hon luktar som din riktiga människa måste det vara hon, fast förklädd på nåt sätt? Våra nosar har ju aldrig fel!

  SvaraRadera
 2. Låter jättekonstigt. Du får göra ett test för att undersöka om det är matte, Kan människor byta päls, inte för att de har så mycket men ändå. Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Det brukar hända skumma saker även med vår mattes päls emellanåt, när hon har varit hos sin pälsvårdare. Ibland luktar hon väldigt konstigt också efter besöket. Det är när de har hällt göra ljus-medel i pälsen på henne. Skönt att er matte luktade som vanligt! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 4. Ytterst mystistiskt att din människa bytte päls så där. Hon har kanske uppgraderat till Fluff 1.2?

  SvaraRadera
 5. Mjva??
  Blev hon rädd för en Mus???
  De som är såå skojsiga /Jam & Kram från oss i Höst ☼

  SvaraRadera
 6. Visserligen är det ju pälsbyte dags nu men ja visste inte att människor också bytte till vinterpäls.

  Ytterst märkligt. Du är säker på att det verkligen är hon så det inte är en sån där klo-n eller bubbelsgångare? En som liknar din matte men är någon annan egentligen?

  SvaraRadera
 7. jag är helt övertassad om att hon bytt päls eftersom det var lite vitt ute i morse. Hon hade säkert på känn att det skulle bli kallt!

  SvaraRadera