torsdag 9 september 2010

Att dom inte skäms!

i morse var halva flocken hemma. Dom skulle åka till någon marknad. Så dom sprang upp och ner, ut och in. När dom ändå åkte skulle dom ta med sej en massa papper som dom hade i källaren och slänga i nån kåntäjner för återvinning. Då kan man göra nya tidningar av gamla tidningar. Det är bra.

Självklart var jag tvungen att kontrollera så dom tog med sej rätt kassar. Så jag tog mej en tur nerför trappen i ett obevakat ögonblick. Det fanns en hel del roligt där nere så jag glömde bort vad det var jag skulle egentligen hålla koll på.

När jag tills slut kom underfund med det - ja, då var dörren upp stängd. Där satt jag lång i näsan och ingen i hela världen hörde min prikära situation trots att jag jamade så högt jag bara kunde.

Jag fick sitta där i minst femhundrasjuttitiotimmar innan dom kom hem igen. Men inte upptäckte dom att jag befann mej i en minst jamad instängd tillvaro föränns jag hade upplåtit min vackra stämma i de högsta tonarterna i femtihundraminuter.

Då blev dom nog lite ångerfulla tror jag så min människa tog fram den stoooooora skinkan ifrån det tyska landet så jag fick mej några rejäla skivor. *slick om nosen*

3 kommentarer:

 1. Stackars dig Maya, de måste ju förstå att man kolla läget och att det viktigaste innan man går är att man vet att inte katten är instängd. Hoppas att du fick mycket skinka. Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Oj oj, din arme stackare. Det måste varit fruktansvärt att vara instängd så länge. Alldeles ensam och övergiven. Bra att dina människor blev ångerfulla och gav dig lite skinka. Det är väl det minsta man kan begära.

  SvaraRadera
 3. Mjnää,stackars lilla du...
  Fast Skinka är gott :)

  Ha en gooer helg Jam & Kram från oss!!!

  SvaraRadera