fredag 17 september 2010

Jag vann, jag vann, jag vann!!!!

Idag kom min människa hem med flera stora kassar. Min vana trogen satt jag innanför dörren och välkomnade henne hem och redo att inspektera inköpen.
Jag hörde ett misstänkt prassel i en av påsarna och var tvungen att göra en mer igående inspektion och vad hittar jag?

Åh, vad glad jag blev *svansvift* - äntligen hade min människa fattat. Inte klokt vad människor är trögfattade egentligen..... Det är tur att de har oss katter, för vad skulle dom göra annars.....?

Hur som jam, äntligen kom hon hem med en påse av kungliga kaninen. Det var visserligen inte den vanliga gamla rosa påsen som jag brukar äta. Men hon påstår att jag är för gammal för den. Har ni hört! För gammal! *bah* Jag som inte har kommit upp i tonåren äns...

Bara för det så ska jag få äta den här istället. Den ska vara bra för oss ungkatter, som är lite kräsna med maten och har lite svårt att hålla vikten. Jag ser ju bara till att min päls passar mig. Jag vill ju inte att den ska vara för stor eller för liten. Den ska passa min figur helt enkelt.Nåjam, smaken var helt ok. Och eftersom jag hade lite gammal mat kvar så blandade min människa maten med den gamla så jag vänjer mej vid den nya smaken.
Den fina med den här maten är att om jag inte tycker om den så får min människa lämna tillbaka påsen i affären med kvittot och så får hon en annan påse istället med nån annan smak. Men det måste var mer än hälften kvar i påsen. Det tycker jag är bra för jag kanske ändrar mej och vill smaka nån annan smak oxå. Om jag tröttnar liksom.....Jag kan aldrig så noga veta.

Så skönt att jag inte behöver matvägra längre. Det är faktiskt rätt så jobbigt när jag tänker efter...

7 kommentarer:

 1. Grattis Maya! Vad du har kämpat för detta! Hoppas verkligen att den här maten fortsätter att smaka bra. Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Gratulerar till segern! Du har verkligen kämpat för den! Och så måste jag jama att jag är imponerad över att ni får lämna tillbaka mat och byta om du ledsnar på den. Vilken toppenbra affär! Har aldrig hört talas om någonstans man får göra så. Men hoppas att du gillar den nya maten, det finns ju inget bättre än god mat!

  SvaraRadera
 3. Trägen vinner!
  Bra jobbat! Man ska aldrig låta de 2benta bestämma. För det är ju vi som vet bäst!
  Smaklig spis Maya

  /M&M

  SvaraRadera
 4. Ett stort grattis till din seger. Fast vi visste ju att du skulle vinna. Det där med att bli för gammal för viss mat, verkar vara något som även min husse kör med. Jama om kränkande.
  Tass.

  SvaraRadera
 5. Mjaaaa...mjaaaa visste väl att Du skulle Vinna :)

  ***Mjauu Grattis***

  SvaraRadera
 6. Toppen! Äntligen lite god mat, som slinker ned i magen. Det där med lämna tillbaka-garanti lät jättebra, tycker vi. Det är ju du som vet, om maten är god eller inte. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 7. Åh svansdans! Visste väl att du skulle vinna till slut! Din människa var en tuff motståndare, men klart att du tog hem fighten.

  Stort grattis.

  SvaraRadera