onsdag 22 september 2010

Vardag

Ja, det är en helt vanlig dag. Det händer inte mycket här hemma nu för tiden. Människorna åker till sitt så kallade jobb och minimänniskorna åker till sina skolor. Så jag är för det mesta hemma och vaktar huset alldeles ensam, för Zaga har blivit så stor så hon brukar gå ut på egen tass på morgonen och ibland hittar hon något spännande så hon glömmer bort att komma hem innan människorna far iväg med sin brummis.

Jag blev lite lessen i ögat *slokar med morrhåren* när jag läste i Lizas blogg att hon gått över till skaparkatten. Jag tänker på hennes matte och husse som måste vara jättelessna nu. *tröstartass*

5 kommentarer:

 1. Vanliga dagar är bra tycker vi, Bästa dagarna är när matte och husse är hemma hela tiden. Visst är det tråkigt med Liza. Nosbuff

  SvaraRadera
 2. En helt vanlig dag hos dig med? Men det är ju ansvarsfullt att vakta hela huset ensam. Förstår att det är roligare när Zaga är hemma. Dumt att hon inte kan klockan morgon.

  SvaraRadera
 3. Vardag här också. Fast det är klart. Var dag är ju vardag.

  Visst blev man ledsen över Liza :(.

  SvaraRadera
 4. Tur att du finns och kan vakta huset. Annars vet man ju inte vad som skulle kunna hända.
  Visst är det sorgligt med lilla Liza, men nu har hon det bra i alla fall.

  SvaraRadera
 5. Det kan bli lite tomt när alla är på sina olika håll. Vilket stort ansvar att se efter huset, alldeles själv dessutom! Hoppas att Zaga lärt sig mer om Världden Utanför nu. Inget mer läskigt möte med grannens katt? Vi tyckte också att det var så hemskt sorgligt att läsa om fina Liza. *sniff* Kurr och burr.

  SvaraRadera