söndag 26 september 2010

Skönt väder.

Idag har jag varit ute i stora buren igen. Dom där skällisarna är inte där så mycket så jag brukar låna den då och då.
Skällisarna är bara där när mina människor inte är hemma. Hörde ni vad jag jamade?! Mina människor jamade jag - för dom är mina och bara mina.

hmm, vad luktar det här för något?Åh, det här grässtrået luktar verkligen gott..

...så gott så jag måste provsmaka det *tugg**tugg*

Det är bäst att passa på för snart sa min människa att det inte finns något gott grönt gräs ute längre. Det håller på att försvinna det gröna och snart kommer det kalla vita istället. Funderar på om jag ska börja uppgradera min päls till fluff 1.1 snart. Om det ska bli kallt så behövs det så man slipper att frysa när man tassar ut.

8 kommentarer:

 1. Så klart att det är dina människor för vems människor skulle det vara annars? Vi passar också på att äta gräs, vad jobbigt det blir när det är slut. Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Hej. Du ser verkligen ut att njuta av det där gråsstrået. Konstigt att vissa grässtrån i en stor matta kan vara så där extra goda.

  SvaraRadera
 3. Dui och Deco, ibland tycks skällisarna tro att det är deras människor, men dom är mina!
  Xantippa, visst är det konstig att en del grässtrån är godare än andra. Det gäller att välja rätt.

  SvaraRadera
 4. Bra att du är tydlig med att det är dina människor. Synd att de tinte finns gott kattgräs ute hela året. Du ser ut att ha fått tag på ett ypperligt exemplar. Mums! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 5. Det är ju klart att det är dina människor. Du gör helt rätt i att smaska i dig gräset medan det finns kvar. Uppgradering till Fluff 1.1 låter som en bra idé.

  SvaraRadera
 6. Mjauuarn's va' härligt du ser ut att ha det :)
  Mjaa,det har vart hela +20° ute,säger matte /Jam Kram & NosePûssar från oss!!!

  SvaraRadera
 7. Med våra känsliga nosar plockar vi lätt ut de mest delikata stråna, det är nog svårt för människor att fatta. De med sina stora nosar, men kan de lukta med den?? Näe!
  Det är nog dags att börja uppgradera litet försiktigt. 1.1 blir nog lagom.

  SvaraRadera
 8. Vem var där först, Maya eller skällisarna? Maya så klart. Givetvis är det då dina människor. Du har väl noga märkt dem med Mayadoft va? Menar bara så inga missförstånd uppkommer.

  Nosgos

  SvaraRadera