onsdag 6 oktober 2010

Inget har hänt idag

Nu är min människa hemma igen och allt är precis som vanligt. Alltså har inget hänt idag.

Det är lugna gatan här hemma. Dom går upp på morgonen, jag får min frukost. Dom går ut med skällisen, jag äter. Dom åker iväg med brummisen, jag patrullerar i huset sen går jag och sover en stund, sen patrullerar jag igen, sen sover jag. När det börjar skymma ute kommer människorna inramlandes i huset igen en och en. Sen är det slut på friden, då ska det skruvas på oljud på maskinen, musik kallas det visst men jag tycker att det är mest oväsen. Ibland - om dom äldre människorna inte är hemma har dom jättehögt oväsen, då brukar jag krypa ner under täcket, det blir inte så högt oväsen då.
Sen när alla är hemma då ska det göras en massa, dom far ut och in genom dörrar och det ska fixas och donas med allt möjligt. Ja, jag blir mest trött av att titta på dom så jag intar min vilpose i soffan. Då kan jag kontrollera allting men på avstånd. Det är bra

4 kommentarer:

 1. Vanliga dagar är bra tycker vi, helgerna när matte och husse är hemma hela dagarna är förstås bäst..Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Täcken kan vara bra till mycket. Värme, gömställe och att utestänga ljud med. Tycker att dina människor borde lära sig av dig och ta det lite lugnare. Det är bra och nyttigt med små vilopauser! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 3. Jamarn's....
  Täcken är mysigt att ZzzZZzz eller gömma sig under /Jam & Kram från oss!!!

  SvaraRadera
 4. Hej. Vilken bra beskrivning av hur det är att vara katt bland människor! Man konstaterar vad som händer, men fattar ingenting.

  SvaraRadera