lördag 30 oktober 2010

Nu är jag på visit

Hej på er. Nu tänkte jag att jag skulle ge ett livstecken ifrån mej igen.
Inte för att det har hänt så mycket men ändå.

Den stora (yngsta) skällisen har åkt iväg till det skånska ländet för att hälsa på sitt kullsyskon den här veckan. Den här veckan är visst speciell, den heter novemberlov och det innebär att minimänniskorna är lediga.

Min människa är lite gnällig för hon har suttit så mycket i brummisen säjer hon. I går var hon i stora huvudstaden och idag har hon varit i skånska landet.

Själv tar jag det lilla lugna. Jag njuter mest av lugnet av att få vara hemma i lugn och ro. Jag är nöjd när maten serveras på bestämda tider och att jag får sova i sängen hos min människa.

Dessutom är det fortfarande varmt och grönt ute. Fast jag har inte varit ute för det är blött och då blir jag blöt om tassarna och det tycker jag inte om.

*tass*

Nu ska min människa åka iväg igen för att vara husvakt till ett annat hus med andra fyrbeningar i. Stora skällisar och stora fyrbeningar så jag kommer inte att se henne på några dagar igen *mutter*

6 kommentarer:

 1. Det var värst vad din människa far runt då. Hon borde ta lärdom av dig och ta det lite lugnt.

  SvaraRadera
 2. Visst är det skönt när det är lugnt och allar är hemma som de ska.Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Roligt att få en "tass" från dig /Jam Kram & NosePûss!!!

  SvaraRadera
 4. Oj, så mycket resande. Vi blir alldeles yra i knoppen när vi försöker hålla reda på alla. Men som du jamar, bara maten serveras som den ska och man har en mysig sovplats så ordnar sig det mesta. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 5. Det var väldigt vad dina människor rymmer hela tiden! Skönt att du får vara hemma och ha det bra. Tänk om de släpade med dig i brummisen också?!

  SvaraRadera
 6. Sippo, precis så jamar jag med.
  Dui & Deco, det är sällan jag har alla hemma nuförtiden
  Annmi, Tass
  Findus & co, vem blir inte yr. De bara far hela tiden.
  Gustav, jag tror min människa har lärt sej av dina människor. de far ju rätt bra de med...

  SvaraRadera