torsdag 14 oktober 2010

Phu...

Dagen har minst sagt varit ansträngande. Jag har vankat av och an här hemma och inte haft någon ro i kroppen. Likadant har det varit för min människa - hon har inte kunnat jobba ordentligt idag.
Nu undrar ni förstås varför? Jo, för Snuffes skull. Min människa har haft full kontroll på Sippos blogg och själv har jag naturligtvis hållit mej underrättad här hemma. Jag har ju min största minimänniska hemma hos mej nästan alla dagar när hon inte är på sitt universitet och läser böcker.
I alla fall så läste vi på Sippos blogg att Snuffe har kissat alldeles själv och jag är så glad för det *svansdansar*. Men sen kände jag hur trött jag är av all spänning så jag la mej ner på golvet för att hämta lite nya krafter. *gäsp* jag tror att jag ska ta mej en liten tupplur nu, medans det är lugnt. *ZZzzz*

4 kommentarer:

 1. Klokt av dig att vila lite. Det är ansträngande att oroa sig, fast naturligtvis kan man inte låta bli. Måtte allt lösa sig för Snuffe, Sippo och deras husse. *håller tassarna* Hoppas att allt är bra med er, och att ni sluppit besök av svinaktiga gäster. Ehum, det lät visst lite konstigt, det där. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 2. Hehe, vi har faktiskt klarat oss ifrån dom där sviniga gästerna. Än så länge.

  SvaraRadera
 3. Tänk att lilla Snuffe har sådan otrolig inverkan på folk och djur. Nu håller vi tassarna för att han får komma hem igen.

  SvaraRadera
 4. Taskönt att Snuffe kissat nu.....
  Din viloställning ser såå skön ut/Jam & Kram i Höst ☼

  SvaraRadera