tisdag 19 oktober 2010

Groomingdag idag

*mutter* idag har mina människor fått för sej att vi ska göra oss fina. Det stod pälsborstning och kloklippning på schemat.

Ni vet ju redan vad jag tycker om pälsborstningen. Den vill jag helst av allt fixa själv. Jag får så mycket x-tra arbete att göra när mina människor ska hålla på och borsta. *svansknyck* Dom lägger aldrig mina pälsstrån där jag vill att dom ska ligga.

Sen är det det där med kloklippningen. Jag har inga synpunkter på det direkt. Men jag föredrar att ha långa och vassa klor för då kan jag riva dom där knäppa skällisarna dom har dragit hem...*hehe*

5 kommentarer:

 1. Jag har också blivit pälsborstad idag. Tycker precis som du att det är helt onödigt, för jag får ju göra om allting sen. Lyckligtvis slipper jag kloklippning, eftersom jag är en utekatt. Precis som du skriver, ibland behövs försvarspiggarna!

  SvaraRadera
 2. Kort jamat skulle man ju kunna jama att det varken behövs borstninge eller klippning. Nodbuff

  SvaraRadera
 3. Mjauuu...
  Det som är såå in i tassars underbart att få Pälsvård & Klovård/Jam & Kram från oss!!!

  SvaraRadera
 4. Att våra människor alltid ska förstöra våra frisyrer! Vi klarar det så bra själva ju. Annat är det med tvåbeningarna, dom måste gå till frisören och betala dyrt för att fixa pälsen. Matte ska dit idag.
  Spinn lugnt!/Fjutten

  SvaraRadera
 5. Gustav, så du slipper inte du heller trots att du är en så kallad utekatt
  Dui&Deco, bra katt reder sej själv
  Annmi, håller inte riktigt med dej om att det är underbart
  Fjutten, tvåbeningarna kan fixa sina frisyrer själva. Men de kan låta oss vara ifred

  SvaraRadera