lördag 23 oktober 2010

Flåt

jag hoppas att jag inte gjort någon en viss liten katt lessen. Jag tänkte mej inte för igår när jag hälsade Sippos nya kompis välkommen och inte hälsade Neas lillebror Simba välkommen till oss här på bloggen.

Flåt Simba, det var inte meningen att missa dej *slokar med öronen och skäms*

5 kommentarer:

 1. Här är inga katter ledsna kan jag lova! Möjligen en småsur lady som vaknat på fel sida efter sin kvällslur men det är mer regel än undantag. :D

  Det är helt OK Maya. Vi antog nog att Simba är välkommen. :)

  Kram och nosgos!

  SvaraRadera
 2. Han tar nog inte allt för illa upp ska du se. Vi katter är ju förlåtande av naturen. Dessutom har det hänt så mycket den senaste tiden, att man lätt glömmer.
  *tröstartass*

  SvaraRadera
 3. Neas lillebror vet nog att du inte glömt honom. Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Hej, Maya! Sluta sloka, vännen... *uppmuntrarbuff*... glömma kan vi alla göra och det är faktiskt inte alldeles lätt att hålla reda på allt som händer i bloggvärlden! Min matte suckar ofta över att hon inte hinner med de kattgrupper hon är med i, och hon får dåligt samvete för vissa av hennes vänner finns bara på vissa ställen på nätet. Men man måste ju prioritera, eller hur? Tiden räcker inte till, och man kan inte vara på nätet jämt och ständigt. Man måste ju ta hand om sina katter också! *myser*

  Dessutom är både Simba och Sippos lillasyster för små för att begripa annat än att hela världen älskar dem, precis som lille Rufus gjorde när han flyttade hit!

  Tass från Imma, abbemissa.

  SvaraRadera
 5. *phu* så skönt att jag är förlåten var lite orolig där ett tag

  SvaraRadera