söndag 10 oktober 2010

Söndagkväll

Nu har det varit det som människorna kallar helg igen. Det är bra med helg för det blir en massa god mat, sånt som människorna inte äter i veckorna utan bara på helgerna. Som till exempel snitzel. Det är mumsigt. Sen kan det bli några smakbitar av räkor eller annat smaskens.

Det händer även att jag brukar ta ut mina människor på promenad runt Mitt Område. Man vet aldrig vad som händer där. Nu har det kommit nånting som människorna kallar för vilda grisar hit. Dom förstör något alldeles förskräckligt, vänder upp och ner på gräset och bajsar överallt. Som tur är har dom inte varit och hälsat på på Mitt Område ännu, men min människa säjer att det bara är en tidsfråga.

För övrigt har det varit en lugn helg, vi har varit hemma och jobbat, plockat in lite blommor och sånt. Jag har självfallet varit med och kontrollerat så att allt har gått rätt till.

5 kommentarer:

 1. Vilda grisar som bajsar överallt... Du har det inte lätt.

  SvaraRadera
 2. Grisar som springer runt och förstör?! Vilka svin. *nöff nöff* Hoppas att de låter bli ditt område i alla fall.

  SvaraRadera
 3. Vi har massor med vilda grisar här omkring också. Matte kallar dem för bestar. Många grannar med egen trädgård har gått och lagt sig med fin gräsmatta på kvällen och vaknat upp med en potatisåker på morgonen säger matte.

  Annars låter det som du haft en skön söndag.

  Nosgos

  SvaraRadera
 4. Usch då....
  Vildingar till Grisar,inget trevligt & de är visst riktiga otäckingar,sa matte ...

  /Jam & Kram från oss!!!

  SvaraRadera
 5. Vi brukar få blötmat på fredagar, det är mums det! Men räkor och snitzel låter inte helt fel det heller!

  SvaraRadera