lördag 2 oktober 2010

Dagens diss....

Men hallååå, vad håller du på med! Hoppar du över mitt koppel??!! Dumma skällis...!!

Hmm, det är bäst att jag går iväg - här kan man ju inte vara..*mutter*

Va, kan ni inte lämna mej ifred med era blixtapparater....Är det inte blixtapparater så är det skällisar. Flytta på dej, du är ivägen! Ser du inte att jag går här...
Förresten är jag lite lätt irriterad idag. Vi fick besök av några människor som kände människorna i min flock och jag så ju fram emot att bli kliad på. Det brukar människor göra som kommer hit. Men vet ni vad dom gjorde? jo, dom var bara intresserade av skällisarna! *svansknyck*. Dom pratade nästan inte alls med mej och när dom gjorde det så visade jag mitt miss-nöje med att vända bort mitt huvud så dom inte fick nosbuffa med mej alls.7 kommentarer:

 1. Jama om helfräckt! Först en skällis som hoppar över ditt fina koppel och sen människor som hellre klappar en skällis än dig. Jag förstår att du är upprörd.

  SvaraRadera
 2. Hej. Vilka härligt uttrycksfulla bilder. Du är så arg på bilden när skällisen korsar ditt koppel, att öronen ligger platt mot huvudet och du liknar en säl! Även nästa bild är mycket talande. Jag fnissar, men jag förstår hur arg du är. Skällisar är korkade ibland=oftast.

  SvaraRadera
 3. Visst är det besvärligt ibland. Riktigt oförskämda tvåbeningar som inte hälsar och gosar med dig! Du är ju viktigast. Tröstartass

  SvaraRadera
 4. Tassarn's så synd det är om lilla dig...
  Ger massxa NosePûssar från oss till dig SötNos ♥

  SvaraRadera
 5. Sippo, upprörd är bara förnamnet! Jag är skitf-rbannad.
  Xantippa, tack. Jo, jag är rätt arg...
  Dui & Deco, självklart är jag viktigast och då är det mej dom ska prata med.
  Annmi,håller med dej, visst är det synd om mej

  SvaraRadera
 6. Nämen, tror skällisen att du är rekvisita i en hopptävling? *stora ögon* Fånigt att besökarna inte lägger märke till en så vacker kattfröken. De måste vara halvblinda, ju! Hoppas att de inte körde bil? Vet inte om de borde vara betrodda med det... Kurr och burr.

  SvaraRadera
 7. Findus och Co, måste meddela att de åkte bil...lite klappade dom på mej men inte som jag tycker tillräckligt mycket

  SvaraRadera