måndag 15 februari 2010

He *snyft* eeej

He ej *hulk* dä ä ja *snyft* Trazzel *snyft*
ssskule bara tala *hulk* åm at ja leve fo-o-tfarande

Män dä ä väldi jobit. *snyft* ja ä så tröt å sän ha dåm sat på mäj än tat såm vägej minst 100tån fö ja åjkaj intä håla op hu *hulk* vät.

Ni ska få se litä bildär från ida.
Hä ä ja på plåstejhuset
Nu ä ja tjöt å le-essen *snyft*. Tjatten ä så tung mä. Ja ojkaj inte håla up dän och sen göj dä så ont nä ja ska göja på mäj så ja måstä jama om jälp
Trazzel är lite ur form som ni kanske märker. Ja, egentligen kan jag oxå säja att jag är det för jag är lite sur på tanten på plåsterhuset. Ni kan inte ana vad dom gjorde med mej *mutter*
Här sitter jag in min människas knä. Jag fick åka i knät i dag för Trazzel hade buren och jag, ja, jag är ju van att åka brummis, liksom. Jag sköter mej och inte far omkring.
Hm, undrar just vad det där är för mackapärer... *lukta* slangar undrar vad dom ska vara till?
Ooajj, vad gör du? Sticka mej så där..
Inte nog med att dom stack mej i nacken, dom klämde och kände på mej och drog i mej. Sen så tittade dom i munnen på mina tänder. Sen sa dom att jag var tvungen att börja borsta mina tänder längst bak för jag var lite röd och inflammerad i tandköttet. Så nu så måste jag utstå ytterligare en kränkande behandling. Tandborstning! *svansknyck*.

Titta vad jag fick för att jag var så duktig på plåsterhuset. En märkesråtta!
ja,ja okej då - det är Trazzels oxå. Vi får och leka *ehum* tillsammans10 kommentarer:

 1. Min stackars älskade lilla gumma! *tröstkramar*
  Varning: Se upp Maya snart är din tur också!

  SvaraRadera
 2. Vilken dag ni har haft! Stackars er.Maya låter jobbigt med tandborstning men du fixar det säkert. Lilla Trazzel, stackars dig, det blir bättre sås måningom men när jag, Deco blev kattererad var husse hemma och VAK:ade så jag slapp tratten för han tyckte så himla synd om mig.Det gick ju inte ens att gå ordentligt, jag såg ut som en krabba. Hoppas att du blir lite piggare fort. Tröstartassar till er båda

  SvaraRadera
 3. Nämen stackars lilla Trazzel då. Jag minns själv hur det kändes efter att ha vaknat upp hos sticktanten. *tröstbuffar*
  Stackars Maya också, som blev alldeles stickigad så där. Ni borde faktiskt fått VARSIN råtta att leka med. *stampar bestämt*

  SvaraRadera
 4. Lovisa, nä hu, nu blir jag rädd. Tänk om jag oxå ska få tratt...Hemska tanke
  Dui & Deco, ja det har varit rikigt jobbigt idag. Det skulle nog va skönt för Trazzel om vår tvåbening kunde vara hemma och vem vet det kanske dom kommer att vara?
  Sippo, visst var det lite snålt med bara EN råtta..*mutter*. Trazzel är sej inte riktigt själv hon tassar omkring som hon hade druckit något *hm* starkt..

  SvaraRadera
 5. Oj, oj, våra stackars kompisar! Stickigade och vingliga, och med tratt till råga på allt! Tur ni fick leksak, i alla fall. Och riktigt mycket gos, hoppas vi? Kurr och burr.

  SvaraRadera
 6. Findus & co, vi hoppas på mycket nosgos och nosbuffar

  SvaraRadera
 7. ***Ger ömma tassar***
  Waoo,MärkesRåtta Coolt :)

  Jam & Kram ♥ från Oss!!

  SvaraRadera
 8. Åh Trazzel! Din stackare! Känner verkligen med dig. De e inge kul att gå med tratt!

  Skickar all världens trösttassar.

  Men de handlar om 10 dagar. Visserligen 10 långa dagar men sen kan du ägna dig åt att bara vara katt resten av livet. Inget dumt fånigt som bubblar upp i kroppen och tar över.

  Välkommen till klubben Trazzel "Vi med ärr på magen".

  Nospussar.

  Maya, de e nog bäst att gå med på den där dumma borstningen. Tänder e ju så viktiga.

  Finns de inga goda bitar du kan äta som är bra för tänderna? Sa inte vettisen något om de?

  Tass vännen!

  SvaraRadera
 9. Stackars lilla Trazzel, eländes elände och dessutom tratt. Vilken förfärlig dag ni haft. Hemskt att få den där stickan i nacken också, och få veta att man ska borsta tänderna. Jag har aldrig gjort det, men det låter obehagligt. Vet inte om jag skulle tillåta det.
  Skickar tröstbuffar till er båda. Hoppas att Trazzel snart blir som vanligt igen.

  SvaraRadera
 10. Annmi, mm, lite coolt är det med märkesråtta.
  Nea, jag äter redan sånt där för tänderna, men felet är att jag inte tuggar på sidorna. Därför har det blivit som det blivit. Min människa ska kolla efter tandkräm åt mej..
  Gustav, mjä, jag vet inte om jag är så där jätteförtjust i att borsta tänderna

  SvaraRadera