tisdag 9 februari 2010

Konkurrens

Nä nu, nu är jag riktigt sur *fräs*

Jag har fått konkurrens! Min människa har skaffat sej en "fäijsbåk" så nu har hon kanske inte tid att hjälpa mej så mycket med bloggen är jag rädd *morrhårsdarr*. Vilken hemsk tanke!

Nä, det får bli att slå tassen i tangentbordet. Såna dumheter accepterar jag inte, att bli åsidosatt på det viset.

8 kommentarer:

 1. Min matte har haft en sån fäjsbåk ganska länge, och jag slog tassen hårt i bordet. Hon vet vad som gäller. FÖRST min blogg, och SEDAN, om det blir tid över, får hon fäjsbåka. Man måste va' bestämd.

  SvaraRadera
 2. Det har de här också! INTE kul men får lägga sig på tangentbordet eller ställa sig på avstängningsknappen så de begriper. Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Det var det fräckaste! *stampar ilsket* Hur vågar din människa skaffa egna nöjen utan att tänka på dig?! Jag är glad över att jag lyckades övertala husse från att skaffa sån där "fäijsbåk."

  SvaraRadera
 4. Mjauuu,här har vi inte detta Fb som matte säger *hihi*
  Fast...Tror att din matte hinner med både och ;) Jam & Kram ♥ från oss!!!

  SvaraRadera
 5. oroa dig inte Maya, om du har tur så tröttnar din Matte snart på "faijsboken", det har vår Matte gjort iallafall. Hon är duktig och ägnar den lediga tid hon har åt vår blogg. Tass/Puma

  SvaraRadera
 6. Å nej, inte hos dig också! Detta sprider sig som ett illasinnat virus... något måste göras för att få våra tvåbeningar att förstå att deras livsuppgift är att ta hand om oss - alltid, överallt, jämt och hela tiden!

  Tass från Imma, abbemissa.

  SvaraRadera
 7. Å Maya, ja hoppas att de blir som hos dom flesta matte kenner. De tröttnar snart på fejsbock. Å du måste ju jama me henne om att du e de viktigaste i hennes liv!

  SvaraRadera
 8. Nej fytusan! Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Människorna sitter alldeles för mycket vid sina datamackapärer...

  Nu har jag bytt bloggadress om du känner för att följa med :D
  I've got catnip har blivit Skatternas blogg. Vi seees!

  SvaraRadera