måndag 22 februari 2010

Frusen kisse

Brr, inatt hände det igen, kylan tog oss i ett järngrepp och termometern kröp ner lika långt som jag kröp in under täcket, ända ner till fötterna med andra jam.

Min människa sa att termometern visade -24grader i morse. Jag tyckte att det var en högst olämplig upplysning för jag kunde ha jamat det till henne utan att behöva titta på termometern. Jag frös nämligen så jag skakade och mina morrhår var frostade, därför tog jag det snabba beslutet och kröp in under täcket för att bli varm.

Tyvärr visade det sej att jag skulla hamna på kollisionskurs med människan, hon tyckte nämligen att hon hade ensamrätt på sängen,vilket jag inte höll med om...*mutter*

Men jag gav inte med mej en endaste klolängd så hon fick vackert flytta på sej och lämna plats åt mej *hehe* så till slut muttrade hon något om "besvärlig katt"? och gick upp. Ahhh, än en gång vann jag kampen och visar vem det är som bestämmer i det här hushållet.

Jag måste jama att jag känner mej rätt nöjd...

8 kommentarer:

 1. Stackars dig som blir alldeles frusen. Men du visade ju i alla fall vem det var som bestämde i hushållet. Det gjorde du helt rätt i, för ibland blir våra människor lite för bekväma av sig. *nosbuff*

  SvaraRadera
 2. Så rätt! Man får aldrig vika en tass när det gäller att visa vem som bestämmer! Jag brukar göra precis likadant. Anser att det är MINST lika mycket min säng, för jag använder den faktiskt mera än hon gör. Klart du ska vara nöjd!

  SvaraRadera
 3. Kallt som bara den! Vi måste jama att matte och husse bara blir glada om vi kommer och lägger oss under täcket.Matte kunde gott passat på och njutit av sin mysiga katt tycker vi! Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Fy vad kallt! Men det var ju tur att du lyckades överta sängen :) Vi brukar aldrig vilja ligga i sängen med matte, men å andra sidan har vi inte det lika kallt här. Vi kanske också får fly in till sängen om det skulle bli så kallt! :) Ha en trevlig kväll! Hälsningar Siri, Blueberry och Wildberry!

  SvaraRadera
 5. Helt rätt! När det är så kallt är det väl självklart att missen ska ha bästa platsen under täcket? Snällt av matte att i alla fall värmt upp sängen åt dig. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 6. Jamen, det vet väll alla att det är katten som äger rätt till sängen i första hand. Om människan vill så kan dem få ligga där det finns plats, men flytta aldrig på den katt som sover. Sixten har börjat med vanan att ligga tvärs över sängen uppe vid huvudkudden, med tassarna under filten som ligger tätt bredvid.

  SvaraRadera
 7. Till er alla: visst är det vi katter som bestämmer. Vi låter bara människorna tro att de bestämmer och människornas säng är och förblir våran så sant som jag jamar

  SvaraRadera