torsdag 11 februari 2010

Ytterligare konkurrens

Idag kom min människa hem med en kasse. Naturligtvis var jag tvungen att kontrollera innehållet min vana trogen och vad hittade jag där?!
Jo, garnnystan! och nu vet jag vad som händer här hemma...
Ytterligare konkurrens om min tid.

Jag känner min människa och när hon får tag i såna där nystan och pinnar som hon vänder och vrider på så blir hon nästan manisk. Hon vill inte göra något annat än bara sitta med sina pinnar och nystan. Ja, när jag tycker att det blir för mycket så har det gått så långt att jag fått bita av garnet. Det här gången skulle det visst bli nån tröja. *suck*

Nu har jag inte bara fäijsboken att slåss mot nu har jag garnnystan oxå.
Och ska jag vara riktigt ärlig så tror jag garnnystanet är allvarligast, men jag kan ha lite kul med det oxå för jag kan leka med nystanet och trassla till garnet, det brukar inte uppskattas av människan och sedan tycker jag det är väldigt roligt att bita i pinnarna längst ut på dom där platsplupparna.

Hur ska det här gå. Det får bli som ni jamat. Slå tassarna i tangentbordet och bita av garnet. *mutter*

5 kommentarer:

 1. Be Zaga och Trazzel om hjälp, en leker med nystanet en försöker ta pinnarna och den tredje får lägga sig i knäet på matte. det bör fungera för matte kan väl motstå tre sötnosar??Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Kan det vara så att din människa helt enkelt trasslar in sig i pinnarna och garnet så att hon fastnar? Då gör du ju faktiskt en god gärning om du biter av tråden! Fast man vet förstås aldrig hur tvåbeningarna reagerar när man ska hjälpa till. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 3. Mjauu lilla du...Du har dé inte lätt ;)
  Jam Kram & NoseGos från Oss ♥

  Mjsst...Fast..Du Garnet kan vara roligt fast..lite farligt mé!!

  SvaraRadera
 4. Stackars dig som bara får mer konkurrens. Kan du inte ta och gömma undan pinnarna i kattlådan eller nåt?

  SvaraRadera
 5. Ja har försökt hjälpa matte att virka. Hon uppskattade inte alls min hjälp *mutter*

  SvaraRadera