torsdag 18 februari 2010

Rapport från sjukstugan

Tänkte att jag skulle avlägga en rapport om hur vi har det här hemma.

Trazzel börjar sakta men säkert återhämta sej efter stickfarbrorns överfall på henne. Tratten väger inte längre 100-ton, kanske bara 50-ton för ibland lyckas hon faktiskt hålla upp huvudet riktigt bra.
Min människa har tagit av tratten ibland så att hon får tvätta pälsen lite. Men sen åker det på igen då hon försöker att slicka på såret.

Själv får jag utstå min tandborstning. Dock inte utan protester, tassgripliga och högljudda. Levertandkrämen är så där. Ingen höjdare precis, men det är bättre en ingen tandkräm alls.

Min människa säjer att det ska komma mera vitt igen och jag funderar på att krypa ner under täcket igen. Jag kanske ska gömma mej som Gustav gjorde för då kanske inte min människa hittar mej och då slipper jag tandborstningen...

6 kommentarer:

 1. Jag har allt funderat på hur ni har det med trattar och tandkräm. Bra att Trazzel börjar orka hålla upp huvudet, rätt väsentligt för en katt. Och så beundrar jag dig som trots allt klarar av att få en pinne instucken i munnen. Bara inte min matte också får några idéer. *ryser* Då tänker jag INTE komma fram nästa gång vi leker kattagömma.

  SvaraRadera
 2. Skönt att det går åt rätt håll med Trazzel. Tycker det verkar vara en god idé att gömma sig så man slipper tandborsten-tycker att de kan uppfinna en Dentabitstandkräm om man nu måste borsta tänderna! Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Mjauu...Låter ju OK iallefall ;)
  Hmm...DEtta vita vill vi ju inte ha utan nu vill vi ha vår/sommar & ☼ Jam & Kram från oss!!!

  SvaraRadera
 4. Tratt låter inget kul alls. Hemma hos oss har vi en länk till Em och hennes katter. Där var det en kisse som fick ha en body i stället. Vet inte om det skulle gå bättre? Kurr och burr.

  SvaraRadera
 5. Måste jama att jag känner mig lite orolig. Efter att ha hört att din matte borstar dina tänder, så har husse börjat titta lite väl underligt på mig. *morrhårsdarr* Du vill inte ha sällskap när du gömmer dig?

  SvaraRadera
 6. Gustav, det är bäst att du håller ett x-tra öga på din människa, man kan aldrig så noga veta om hon fått några idéer...
  Dui & Deco, gömma katten är ingen dum idé...
  Annmi, jag kan rapportera att det kommer mera vitt ikväll
  Findus & co, hmm, body, det låter som en jättebra idé men - *ehm* hur gör man för att göra det där på lådan...?
  Sippo, kom hit meddetsamma! så gömmer vi oss tillsammans

  SvaraRadera