lördag 17 december 2011

Sjukstuga

Vår sekreterare är sjuk. Hon började bära sej så konstigt åt i går natt. Springa på toan och sen rätt vad det var bar hon med sej en hink?! som hon låg och stönade med. Vi tog tass då och inte gjorde någon ingående undersökning. Sen när hon blev lite lugnare så har vi katter, ja skällisarna med, haft och har fortfarande högsta beredskap på spinnterapi och tassmasage. Även att hon klagar på att vi ligger ivägen ibland när hon fort måste på toan.. mutter, otacksamt när vi bara är omtänksamma..

8 kommentarer:

 1. Fyjam...KryisTass från oss!

  SvaraRadera
 2. Vi hoppas att det går över fort. Inte kul med en matte som måste springa på toa i ett. Då gäller det att ni håller er ur vägen ;-)
  Ha en trevlig lördag!

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Stackars matte! Vi vet hur det är, våra mattar hade den där sjukan för några månader sedan och det var ett elände för oss alla. Hoppas att er matte kryar på sig riktigt snart!

  Tass från Imma, abbemissa.

  PS. Vi bidrar med spinnhealing härifrån. DS.

  SvaraRadera
 4. Stackars matte, hoppas att hon kryar på sig fort. Tycker ni verkar ta väl hand om henn vi skickar spinnhealing från oss.Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Åh stackars matte!! sjuk, veckan före jul är inte någon hit direkt! Ni får spinna och kurra lite på avstånd tills behovet att springa avtagit lite. De har rätt hårda och tunga tassar och när de springer så där kan de trampa en på svansen *ifff!
  nosgos å läkegottisar
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
 6. Stackars matte, plötsliga toarusningar kan vara väldans besvärligt för alla. Hoppas att hon snart är bra igen! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 7. Att människor är otacksamma är nåt vi bara måste inse. Som jag ser det är enda sättet för matte att snabbt bli frisk att ni fortsätter er behandling av henne.

  SvaraRadera