måndag 26 december 2011

gOTt Å bLANdaT

I dag har vi haft en riktig jobbardag ute, man kan ju

inte låta utejobbet vara bara för att det är sån där jul fortfarande.

Man måste ju kontrollera så att allt är i sin ordning...
Hmmm, stod det där trädet där igår...?Var gräset verligen nedtrampat vid häcken...??

...eller har det varit inkräktare här när vi varit inne och ätit julskinkan och putsat morrhåren..ser ni vad dom blänker förresten??Vi måste även hålla koll på fjäderkotletterna så att de inte flyger iväg för långt.Det är gott om fjäderkotletter här i år. Vår människa är snäll och matar dom. Det tycker vi om för då blir dom lite x-tra feta och goda *slick om nosen*.Fast vår människa tycker inte om att vi sitter och håller koll på fjäderrestaurangen, men vi vill ju bara kolla så att dom har bra bordsskick... *fniss* *håller tassarna i kors*

Förresten vill vår människa visa vad hon hittade i dag när hon var ute och gick i skogen...Just det - katt-a-reller, gula såna. fast hon plockade dom inte den här gången..*nosbuffar* Zaga

6 kommentarer:

 1. Fankattiska bilder på fjäderkotteletterna restaurang. Vi förstår att ni gillar att ttta på dem! Kattareller i DECEMBER??? Otroligt!

  =^.^=

  Nosbuffar

  SvaraRadera
 2. Tur ni håller koll på sparvarnas och finkarnas bordsskick! :) Kurr och burr.

  SvaraRadera
 3. Bra!
  Detta ska vi visa för husse, för han envisas med att INTE sätta upp någon fjäderkotlettsrestaurang, bara för att... jamar han och tittar på oss.
  Hmm..

  SvaraRadera
 4. Hej! Inte förrän nu har jag läst er presentation av er själva i bloggen och ser till min förvåning att ni är tre generationer katter som bor tillsammans. Härligt!

  SvaraRadera
 5. Ljuvliga foto /Nooooos puuss...
  Cooolt med Kattareller :)
  /Jam & Kram!

  SvaraRadera
 6. Jättefina bilder, det syns att du har totalkoll på läget. Visst är det konstigt med kattareller mitt i vintern?

  SvaraRadera