onsdag 14 december 2011

Jag - innekatt

alltså - idag eller rättare jamat tidigt, tidigt i morse. Långt innan klockan då den gula lampan brukar tändas bestämde jag mej för att tassa in i värmen.
Vanligtvis brukar jag tassa ut igen när jag fått en smakbit utav frukosten, men idag var det så förtassligt väder så mina morrhår sa mej att vi skulle stanna kvar inne istället. Alltså smög jag iväg in i det stora rummet och la mej på filten och där somnade jag så gott. *ahhh*

Jag upptäckte inte ens att människorna åkte iväg till sina så kallade jobb och dom upptäckte heller inte mej innan de åkte. Det resulterade i att jag fick vara kvar inne.... nu är det ju så att jag inte är så van vid att vara inne så människorna kallar mej "inte rumsren" vad nu det betyder??
Men jag tror att det betyder att jag inte är så van vid att göra mina *ehum* behov i innesandlådan. Fast idag har jag bara sovit så människorna sa att jag hade fakt-tass-tiskt skött mej jättebra inne. *stolt*
//Zoya

8 kommentarer:

 1. Du gjorde helt rätt, tycker jag, som inte tassade ut i eländesvädret när du kunde ligga på en filt inne och ha det skönt. Och det demonstrerade du väl att rummen var lika rena fast du var inne? Vad de får för sig saker ibland!

  SvaraRadera
 2. Skönt att vara inne när det är ruskväder, Varmt och mysigt. Så bra att det var lugnt med lådan också.Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Jag föredrar att göra behoven hemma i lådan, ute är det så många som kan se mig. *generad*

  SvaraRadera
 4. Duktiga Zoya!
  Visst ska du vara inne när morrisarna säger till!
  Du behöver bara vänja dig vid lådan, den är jättebra, ska du se. Lätt att gräva i och gömma sina ehumm... ja, du vet ;-)

  =^.^=

  Nosgos till er alla

  SvaraRadera
 5. Mjauu...Förstår att du är Jamnarstolt /Nospuss

  SvaraRadera
 6. Klart att du skötte dig bra!
  Inte kunde de tro något annat?
  Nosbuff

  SvaraRadera
 7. Åh, tycker nog du gjorde rätt. Vem vill vara ute i kylan och frysa så man riskerar att bli sjuk. Ute kan man ju vara när det är lite varmare igen :-)

  Kramiz och Tass

  SvaraRadera
 8. En varm filt låter mycket bättre än tråkväder! Du gjorde alldeles rätt! Kurr och burr.

  SvaraRadera