onsdag 28 december 2011

Inte så mycket tid..

.. har vår människa just nu även fast hon är ledig ifrån sitt så kallade jobb...

Den yngsta av minimänniskorna har åkt med den långa masken som går på räls ner till det skånska landet med sin skällis för att hälsa på sin vän där och idag så har det varit festligheter här för vår människa av hankön, den äldre alltså, fyller år i dag, så det har varit mycket med det och nu så håller hon som bäst på att förbereda för det nya året som ska komma och direkt efter att det nya året har kommit så ska hon bara sova några timmar sen ska hon åka med brummisen till det tyska landet för att hälsa på den äldsta minimänniskan som har flyttat dit.

Vi hoppas verkligen att hon ska få tid att hjälpa oss med bloggen innan hon åker men vi är inte så säkra på det så därför jamar vi om det redan nu att vi kanske inte hörs på ett tag...

Vi hoppas naturligtass att hon har med sej en hel del godsaker hem till oss när hon kommer hem igen.

Med hopp om ett Gott Nytt År från oss 5 till er alla goa 2 och 4 tassade vänner!

6 kommentarer:

 1. Ni måste säga till er människa att hon MÅSTE köpa Tysk leverkorv , det ska vara en ren deliKATTes har vi hört från Gustav :)

  SvaraRadera
 2. Gott Nytt År önskar er tillbaka!

  =^.^=

  Nosbuff
  Smulan, Amanda, matte och husse

  SvaraRadera
 3. Mjaa,hopps på massa gottit till er när hon kommer hem...
  ♥-ligt Gooo' Nyårstass från oss redan nu!

  SvaraRadera
 4. Då får jag väl önska er ett GOTT nytt år också! Och hoppas verkligen att matte har med något smarrigt till er!

  SvaraRadera
 5. Uschdå, har de missat det VIKTIGASTE? Nämligen att gosa och kela och bara vara med er? Det var då alldeles tokigt.. Hoppas hon kommer hjälpa er med bloggen och att hon ger er lite extra mys innan hon drar iväg.. Och om ni blir ensamma så får ni gärna komma över till oss och våran blogg kompisar!

  Önskar er såklart också en bautamysig start på nya året!

  Nosgos och Tass

  SvaraRadera
 6. Oj, låter som det är mycket att göra! Gott nytt år på er också! Jama till matte om Leverkorven för den ska vara jättegod! Nosbuff

  SvaraRadera