måndag 7 november 2011

Inte kurrant...Nä, jag måste väl erkänna att jag mår inte så där 100...


Så nu har min människa ringt till stickfarbrorn och jag ska dit i morgon...

...sen pratade han om att jag skulle äta nån superdupermat tills dess - helst alltså........och ja, jag har varit duktig, jag åt ett par tuggor...


...men sen blev jag trött och gick och la mej fast då hämtade min människa mej igen och tvingade i mej lite mera mat *svansknyck* hon säjer bara att jag måste få i mej näring *mutter* för annars kommer jag att må ännu sämre....

och då får jag kanske stanna på plåsterhuset för djur och få sån där slang i tassen...och det är ju inte bra....
....SuperDuperMaten.......den ska jag alltså må mycket bättre av...(förhoppningsvis)...det är en i alla fall som är riktigt avis på min mat - och det är Mizzan som gör stora ögon och hemskt gärna vill smaka...... till slut vill min människa visa en bild på hennes orkidéer som blommar, hon är så katig för dom...


själv tycker jag inte att det är något speciellt med dom...
11 kommentarer:

 1. Men lilla gumman, stackars dig som inte mår så bra! Ju mer du får i dig av den där maten, desto piggare blir du! Hoppas verkligen att du slipper åka till sjukhuset och få en nål i tassen! (Maurice ryser!!!)

  Krya på dig!
  nosgos å hälsogottisar
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
 2. Oj, vi hoppas att du får i dig lite mer av super-duper-maten och att vettisen kan hitta på något fiffigt så att det vänder till det bättre. Vi vill ju att fina Maya ska må som den prinsessa hon är! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 3. Vi skickar över massor av tröstnosbuffar, kurrterapi och spinnhealing och hoppas du snart mår bättre. Vi håller också tassarna för att du inte skall behöva stanna hos stickisen.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 4. Men uschjam då, det var tråkigt nyheter! Håller verkligen tassarna för att du ska få hjälp att må bättre! Hoppas, hoppas att maten hjälper dig! *orolig*
  Och min matte har också ett gäng såna där blommor som hon skryter om...

  SvaraRadera
 5. Men Maya då? Nu blir vi oroliga här! Marsch ut i köket och ät lite nu. Det får inte vara något fel på dig hör du det!

  Skall hålla alla tassar och tummar här för dig i morgon.

  Nosgos

  SvaraRadera
 6. Men lilla gumman då...
  Din matte har rätt, du måste äta för att må bättre. Vi håller tummar, tassar och klor för att din aptit kommer tillbaka och du mår bättre snart!

  =^.^=

  Nosgos

  SvaraRadera
 7. Men lilla gumman då...
  Din matte har rätt, du måste äta för att må bättre. Vi håller tummar, tassar och klor för att din aptit kommer tillbaka och du mår bättre snart!

  =^.^=

  Nosgos

  SvaraRadera
 8. Lilla gumman, nu blir vi oroliga. Hoppas att allt går bra hos vettisen. Fina bilder. Tröstartassar

  SvaraRadera
 9. Men Maya då, var är det för fel? *orolig* Du måste lyssna på din matte och äta ordentligt så du blir frisk igen. Vi ska hålla tassarna ordentligt för att du blir frisk.

  SvaraRadera
 10. Naw,lilla du kryis tass från oss/Nospuss

  SvaraRadera
 11. Inte bra att du är okurrant! Krya på dig!

  Xantippa

  SvaraRadera