tisdag 15 november 2011

Nu har vi bytt namn......så nu sätter vi vår tass på bloggen.

Vår människa har hjälpt oss att ändra lite text här och var så att den blir lite mera som våran. Det blir nog bra när det blir färdigt vad det lider. Vi tar en liten tass i taget.

Som ni säkert har upptäckt så heter bloggen numera Trollungarnas blogg - vaddå trollungar tänker ni förstås... eller hur?Jo, det ska vi jama om en annan gång. Vi tänkte att vi skulle presentera oss sedan nån dag så att ni lär känna oss. *funderar* Kanske ska vi tassa varsin dag och jama lite om oss... *mja* vi får se.


Hursom jam så är vi allihopa mer eller mindre svarta katter, hittekatter som på ett eller annat sätt bestämt oss för att flytta in i dessa människors hus och ta hand om dom. Det är inte människorna som tagit hand om oss utan vi som tagit hand om dom. *svansvift*Trollungar är vi för att vi har våra små bus och hyss för oss, dessutom så är vårt hus ute i skogen och vi trivs väldigt bra att patrullera i skogen. När vi är ute på kvällen och nätterna (om vi nu har kvälls- eller nattpasset...) så hörs bara vår plinga i skogen när vi kontrollerar träd och mossiga stenar. Dessutom finns det många olika sorters fjäderkotletter och musstekar där och för att inte jama om alla olika dofter...//Mizzan, Zoya, Zaga, Trazzel och Tuffsan

10 kommentarer:

 1. Trollungarna!
  Det tyckte vi om. :-)
  Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Tack - vad roligt att ni gillar det! Det har inte varit lätt att komma på något som passar till oss alla 5..

  SvaraRadera
 3. Undrade just vem som varit och skrivit i min blogg...och vad kul att hitta er här! Ska bli spännande att se vad ni hittar på!

  SvaraRadera
 4. Jamarfint namn tycker vi! *tass upp*
  Det skall bli jättespinnande att få lära känna er mer!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 5. Trollungarna! Det är ett fint namn, det passar er!

  =^.^=

  Nosbuffar

  SvaraRadera
 6. Åååh, tänk att vi känner några pälsäkta trollungar! Jättefint namn! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 7. Perfekt tassnamn för er sötisar/Nospuss

  SvaraRadera
 8. Vi tycker att det skall bli jamarspinnande att lära känna er allihopa, och Trollungarna var väl ett bra namn? Vi förstår precis hur ni menar.

  Har givetvis ändrat i kompislistan nu, så att det står rätt...

  Tass från Imma, abbemissa.

  SvaraRadera
 9. Vår människa hälsar så mycket och säger att det känns skönt att äntligen ha ändrat vårt namn och att ni ändrar namnet i kompislistan

  SvaraRadera