måndag 14 november 2011

Operation byte...

Min människa har börjat känna på lite olika namn till bloggen, men än har hon och vi inte hittat något som vi känner passar riktigt ordentligt. Det måste värka fram säjer hon. *funderar* undrar om det gör mycket ont att värka fram ett namn...?

Sen har hon börjat titta på andra läjoter oxå. Men inte där heller känner hon riktigt att det stämmer. Allt är så svårt säjer hon, men samtidigt kan vi inte fortsätta så här mycket längre heller. I morgon är det en hel vecka sedan Maya fick sluta sin tassvandring här på jorden.. så hon säjer att vi måste ta tag i det snart... //Tuffsan

6 kommentarer:

 1. Vad roligt att få träffa dig "på riktigt" - och att du fått ett sånt passande namn! Vi saknar alla Maya och när tiden är mogen, så vet nog matte vad bloggen skall heta och hur designen skall vara! Det är skönt att ni finns kvar! Då kan vi minnas Maya tillsammans och vi kan glädjas åt dina framsteg och de andras tossigheter!

  nosgos å grattis-till-namnet-gottisar
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
 2. Svårt som attan när man ska fundera ut ett namn, men kanske bara poppar det upp rätt vad det är. Vi kommer självklart att tassa över, oavsett vilken blogg det blir. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 3. Inget jäkt...vi väntar så gärna!

  SvaraRadera
 4. Hej Tuffsan!

  Det tar ett tag att döpa om en kär blogg. Matte har rätt det måste nog "värka" fram. Vi har ett förslag eller två...

  "Tuffsan har ordet" eller varför inte "Tuffsan rapporterar".

  =^.^=

  Nosbuffar

  SvaraRadera
 5. Ta den tasstid det behöver,det kommer/Nospuss

  SvaraRadera
 6. Ni kan visst fortsätta så här, ni får vänta tills det känns rätt..Hoppas att ni känner att vi tänker på er.Nosbuff

  SvaraRadera