söndag 20 november 2011

Ajjjj....

nu undrar ni förstås vad som står på här...


Jo det kan jag jama om. Ni vet ju att min människa åkte iväg hemifrån i fredags, för att hon skulle ha lite egen tid nu när det varit så lessamt här hemma.

Hon skulle på nån fotomässa i stora huvudstaden. Där fotografer och olika företag ställde ut sina bilder och kameror, objektiv och så jam.
Resultasset av det var att hon kom hem med en massa kassar, självtass var jag tvungen att kontrollera dessa och vad hittade jag? jo, ett program - Photoshop Elements 10, två stora böcker om Photoshop "biblar" kallar hon dessa böcker, sen var det någon annan bok oxå. Så nu kommer vi att sova väldigt osäkert här eftersom hon kommer att (troligttass) gå omkring med blixtapparaten i tid och otid. Jag hörde oxå att hon hade anmält sej till någon fotokurs... suckjam

Inte nog med det - hon kom hem med nånting mera - en ajjjjfååån....varför ska man köpa måbiltäläfåner som gör ont????
Hon går omkring i huset och frågar -" har nån sett min ajjjjfåån.." varför ska man leta upp något som gör ont...??? det där förstår inte jag.... människor är konstiga...
Så nu sitter dom här och leker med sina ajjjfåånerm, min sekreterare och bägge minimänniskorna, det ska uppdateras och laddas ner appar och så jam....*skakar på huvudet* människor....hälsar Trazzel

6 kommentarer:

 1. OJ... nu blir det nog massor med bilder tagna med blixtmojängen. Sen fixande å trixande med bilderna i datorn för matte... Hoppas att vi också få se några bilder som hon tar på er ;-)

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Menar ni att det har varit brist i goset för att matte har köpt en ajjjfååån, fy så tarvligt. Blixtmojänger i tid och tid kan man bli alldeles matt av och det verker ju som ni kommer att bli blixtrade på mest hela tiden.

  SvaraRadera
 3. Jamars vad hon hade shoppat!
  Hade hon med dig några godisar till er?
  Sedan kommer ni nog få ett elände när er matte jamat igenom "biblarna".
  Och att skaffa en mobil som gör ont, kan vi inte jama så mycket om mer att det låter konstigt.
  Nosboff

  SvaraRadera
 4. Aj då, det låter som det kommer bli lite hektiskt för er katter en tid nu. Människor ska ju jämt testa sina fotomojänger på oss katter.

  SvaraRadera
 5. *Mjauufniss*...Det kan man undra ;)
  Matte grattulerar till Ps 10 & Bilblarna & hoppas kursen blir kanon..
  /Jam & Kram från oss!

  SvaraRadera
 6. Ajfåna mig hit och ajfåna mig dit. Fast... det är rätt mysigt när den håller matte stilla och man kan gosa in sig på hennes mage eller knä. Spännande med PhotoShop, tycker matte. Kurr och burr.

  SvaraRadera