måndag 17 maj 2010

Grillad kyckling

Helgen bjöd på deli-katt-tesser.
Det var bara vi katter hemma och så min minimänniska och min sekreterare, så vi hade lite mysigt hemma vi tjejer...
Min sekreterare tyckte att vi liksom kunde "lyxa" till det lite och köpte hem en hel stor grillad kyckling som hon och jag delade på *slick om nosen*.
Jag kan ju inte rå för det - jag är ju liksom en gorme´ som min människa säjer och jag har en förkärlek för kryddig mat. Och grillad kyckling tillhör en av mina favoriter....

Sen kom min favoritgranne och hälsade på i helgen. Hon hade varit i det där franska landet, det landet där dom lagar så god kattmat som jag redan rapporterat om tidigare och hon hade med sej 8 nya burkar kattmat hem till mej. *slick in nosen* och det bästa av allt är att min sekreterare ska åka till det franska landet med min favoritgranne i sommar och då har hon lovat att köpa hem maaaassor med burkar åt mej. Bra va!?

Men en sak förstår jag inte riktigt, hon har sagt att hon måste flyga med en sån där stålfågel dit, men hur i hela kattlunda hittar stålfågeln till det franska landet med matburkarna...

5 kommentarer:

 1. Smaskigt med deli-katt-esser! Man kan gott passa på att lyxa till det lite extra ibland, tycker vi. Och grillad kyckling är väl jättebra kattmat också? Kurr och burr.

  SvaraRadera
 2. Åååhh, vad gott det låter, helt i klass med leverkorven min favoritgranne bjuder på. Han köper den i det tyska landet. Mat från det franska landet har jag aldrig smakat, men matte säger att dom har jättegod mat där. Så lyckost dig, alltså!

  SvaraRadera
 3. Jamars vilket lyx du har då. Grillad kyckling är ju jättemumsigt, jag vill också ha ju. *sniff*

  SvaraRadera
 4. Klart man ska njuta när man kan. Grillad kyckling mmm. Den där franska maten verkar ju god, tur att du har snälla människor som tänker på dig. Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Åh, ni kan väl komma hit allihopa så ska jag säja till min sekreterare att köpa hem ett par grillade kycklingar som vi kan kalasa på allihop.

  SvaraRadera