måndag 24 maj 2010

Ska det va så här?

jag är inte säker på om jag riktigt tycker om det här....*mutter*

Det verkar som om ingen har tid för mej numera...

Först ska den här som heter studenten komma och hälsa på och det är såååååå jättemycket att göra till den kommer, så min människa vet inte vilket som är bak eller fram utan far omkring som en jagad råtta....fram och tillbaka, fram och tillbaka.

mmm, jag ligger och iaktar henne ifrån min plats i soffan och skakar på mina morrhår. Det kan inte va lätt att va människa..

och som om inte den där studenten skulle va tillräckligt för människorna utan dom måste hitta på något som heter tävlingssäsong med... det innebär att dom först ska stå med en vattenslang och spruta vatten på den där jääättestora fyrbeningen, sen ska dom ha på något som blir vitt och löddrigt och sen efter det ska dom göra fina frisyrer på halshåret och i svansen.
Sen när den är färdig med det stoppar dom in den med ett konstigt skynke över sej i dens hus hela natten och sen ska dom upp jättetidigt, till och med före mej, dan därpå och stoppa in den där fyrbeningen i en låda, som dom har satt fast i nya brummisen och så åker dom iväg och är borta hela långa da´n.

Dom tänker inte på att den stora gula är uppe nu och jag vill vara ute i min bur... utan jag får ligga i fönstret och rulla istället. Bara för det så brukar jag hitta på "peta ner blomkrukan" tricket.,...

ja, sen kommer dom hem sent på kvällen när den stora gula försvunnit och då brukar dom ha med sej några såna där rosetter hem. Såna som jag fick med mej hem när jag varit på utställning. Fast deras rosetter är inte alls lika fina som mina.

Så nu vill jag protestera mot studentrar och tävlingssäsongar som kommer hit och tar upp min människas tid så hon inte har tid och hjälpa mej med min blogg längre.

8 kommentarer:

 1. Matte skall gå på student snart men katter var inte bjudna sa hon. *fnyser* Tydligen bjuds de på godsaker på sån där student. De har visst stora fat med skinka och lax på studenten och så bjuder man inte katten *slokar med morrhåren*. Matte jagar runt efter presenter till den där studenten.

  Kan de vara er studenten som matte skall gå till? Nä ni bor ju i långtbortistan ju.

  SvaraRadera
 2. Du gör helt rätt i att protestera med blomkruke-tricket. Fast du kan vara glad över att det inte är du som blir vattenslangad på, då skulle du ju blivit blöt i pälsen. Håll ut, det måste ju snart bli bättre. Eller hur?

  SvaraRadera
 3. Men så kan det ju inte vara! Den där studenten verkar besvärlig.Stackars dig, klart du måste få vara ute när solen äntligen kommer! OCH det viktigaste matte måste ju ha tid med dig! Tröstbuffar

  SvaraRadera
 4. Det låter som om dom inte riktigt fattar vem som är nummer 1 i ditt hus?? Får hålla tassen för att det blir annan ordning när alla de där konstiga hälsat på klart hos er!

  SvaraRadera
 5. De e ju rent oursektlit att tvåbeningarna gör så! Näre nu entligen har blive varmt å solit. De e klart att du vill va ute medan den stora gula e framme. Matte å gammelmatte låter oss få va ute såna dar - fast nu hållerom på me å fixa hyller te kattgården å sen kan vi gå ut å in som vi vill.

  SvaraRadera
 6. Nea, tänk va kul det kunde va om våra människor kunde studentra ihop. då kanske de kunde ta hem lax till oss...
  Sippo, du kan ge dej på att jag ska protestera tills allt det här tar slut..
  Dui & Deco, Gustav och Conny, jag tror inte att det kan hålla på så här i all evighet utan studentrar och säsongar tar nog slut snart hoppas jag...

  SvaraRadera
 7. Om matte inte är säker på vad som är fram och bak tycker vi apselut att du borde få hjälpa till med klänningen! Tänk hur det kan bli annars? Sprut med vattenslang låter inget vidare, men det är klart du borde få tassa ut när det är somrigt och fint ute. Blomkruketricket gör nog susen! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 8. Om nu den där stora fyrbenta saken har egen bil med husvagn och allt (jag har sett sådana så jag vet hur de ser ut), varför kan den inte åka själv och hämta sina rosetter? Så kan dina tvåbeningar vara hemma och serva dig så länge. Är alltid misstänksam mot alla som badar frivilligt... det står definitivt inte rätt till i skallarna på dem.

  Tass från Imma, abbemissa.

  SvaraRadera