måndag 10 maj 2010

Ny brummis

Helgen har varit upp och ner. Ingen ordning på nånting.

Vi har varit lämnade åt oss själva Zaga och jag. Ja, inte för att vi klagar så där jättemycket.

"när människorna är borta, dansar katterna på bordet" eller hur var det nu?

Mina människor har varit full upptagna med att titta efter den där nya brummisen som skulle komma.

I går så åkte dom iväg så där jäääättetidigt hemifrån och var borta ända till sena natten och då hade dom den där nya brummisen med sej. Men jag var alldeles för trött för att undersöka den. Min nyfikenhet sträckte sej bara till en nosologisk undersökning av deras kläder och brummisnycklarna. Jag var nöjd för det luktade inte skällis i alla fall.

En vacker dag ska jag gå ut och göra en mera ingående undersökning av brummisen, men inte nu. Det är fortfarande alldeles för dåligt väder i min smak.

5 kommentarer:

 1. Då var det läge att släppa loss i en rejäl rytmisk rumba på alla bord ni kunde hitta! Såklart är man trött efter allt dansande, och brummisen kan man undersöka en annan dag. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 2. Att utföra nosologisk undersökning av brummisnycklarna, är inte fy skam. Du har ju redan konstaterat att det inte luktade skällis.

  SvaraRadera
 3. Ibland är det lite skönt när de är borta, men bäst när de kommer hem. Brummisen kan vi tänka oss att slippa undersöka, det är inte så kul att åka Brummis tycker vi. Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Nya brummisar är högintressanta, och måste undersökas grundligt. Klart du måste invänta bättre väder, så du i lugn och ro kan företa din undersökning!

  SvaraRadera
 5. Klart du måste ut och kvalitetsäkra brummisen. Men akta så de inte stoppar dig i en bur och kör i väg med DIG i den för sånt är inte kul!


  Nospussar

  SvaraRadera