torsdag 27 maj 2010

Jag förstår inte...

min människa kom hem för ett par dagar sen och sa att hon skulle va ledig ett par dagar.

Jag blev ju naturligtvis jätteglad och svansviftade mej ända ut på altanen. Härligt! då skulle jag kunna gå ut och in som jag ville när hon skulle va hemma hos mej! Bara att jama vid altandörren så skulle den öppnas och stängas helt efter mina önskningar. *bah* trodde jag ja!

*slokar öronen* inte va hon hemma!

Det var ju dom där stora fyrbeningarna som kom på första plats igen. Dom skulle till nån klinik med en ambrikansk tränare...då skulle hon va hemma och skjutsa dom i sin vagn efter brummisen igen och det skulle - tränas.
Inte för att jag ville gå ut och in från altanen. Det räknas inte som träning...

*funderar* vad är det för fel på att springa upp och ner i trappen? jama vid dörren? lägga mattorna på rätt plats? Det är väl träning om nåt??!!

Inte behöver man åka iväg för att träna!! *bah* löjligt.. *svansknyck*

5 kommentarer:

 1. Vilken matte du har som bara försvinner hela tiden. Det är helt klart tillräckligt med träning att flytta runt mattor och springa i trapporna. *tröstartass*

  SvaraRadera
 2. Mjauu,du är såå söt Maya...
  Jam & Kram från oss!

  Psst..Tassa gärna in & läs vårt Tips ;)

  SvaraRadera
 3. Du har det inte lätt, du är välkommen hem till oss tills matte har tid för dig för just nu verkar det dåligt med den saken.Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Håller med dig helt och hållet. Att åka iväg på träning verkar som överkurs. Vanlig vardagsträning duger minsann. Dom kan väl också springa litet i trappor och så? Hoppas i alla fall att du också snart får komma ut på altanen som du vill!

  SvaraRadera
 5. Vad tristigt att din människa ska köra brummis när hon är ledig. Det hade ju varit mycket bättre, om hon varit dörröppnare åt dig. Klart att din träning med att lägga mattor rätt är lika viktig som de stora fyrbeningarnas träning! Om inte viktigare... Kurr och burr.

  SvaraRadera