måndag 3 maj 2010

Kon-tass-terande

Så skönt det känns att inte vara ensam om att ha konstiga människor omkring mej.
Här har jag upptäckt att det letas småsyskon i datorn och en del till och med köper hus i datorn hm *funderar* hur nu det går till. Dom är förmorrande konstiga människorna.

Min människa börjar så sakteliga återvända till livet om än att det går förskräckligt långsamt tycker jag. Fast å andra tassen tycker jag det är bra för hon orkar inte jobba hela dagarna så hon kommer hem till mig lite tidigare än vanligt och då får jag få ut på altanen. Det gillar både Zaga och jag. Jag jobbar ju dessutom hårt med den gröna mattan därute, den som ska bli vit...menar jag....
Jag rullar och rullar och rullar, fram och tillbaka, tillbaka och fram igen och så vidare...enbart för att den ska bli helt vit så fort som möjligt. Jaa, om ni bara visste vilket hårt jobb det är. Det blir ju inte bättre av att min människa envisas med att borsta mej i tid och otid...då får jag ju jobba ännu hårdare...

7 kommentarer:

 1. Det värsta är ju att det är skönt att bli borstad. bra att det går åt rätt håll med matte! Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Så glada vi blir när vi hör att din människa mår bättre! *spinner* Det kanske tar lite tid, men bara allt läker. Hmm, det finns kamelhårsulster, så varför inte en katthårsmatta? Jobba på, det kan nog bli nästa stora trend. Vem skulle väl inte vilja ha en mysig Maya-matta? Kurr och burr.

  SvaraRadera
 3. Klart matte blir bättre när du kör massa kurrhealing och spinning på henne. Men varför leta hus och småsyskon i en dator? Verkar ju helknäppt ju. Kämpa vidare med gröna mattan. Vi vet att du kan klara det.

  SvaraRadera
 4. Mjauuarn's skönt att se tassar om att din matte börjar friskna till,ge en många nosbuffar...

  Jam & Kram från Oss ♥

  SvaraRadera
 5. Först trodde jag du längtade tillbaka till vintern, men så kan det ju inte vara. Du gör förstås fullt med pälsblommor på gräsmattan! Vad tjusigt det ska bli!

  SvaraRadera
 6. *funderar* jag kanske kan börja tillverka mattor. Katthårsmattor..då får jag egen inkomst...

  SvaraRadera
 7. Så skönt att det går åt rätt håll med din människa. Ögon är ju så känsliga saker som man inte vill skada.

  Skickar massor med spinnhealing härifrån.

  Nospuss

  SvaraRadera