fredag 28 maj 2010

Helg

nu har det blivit nånting som kallas för helg och då har min människa bestämt att det ska va god mat.
Självklart så jag fram emot en god tonfisk tallrik ikväll. Så jag satt där och väntade i godan ro. Men vad händer?!
Han av hankön går ut och häller en massa svart i en bunke ute på altanen och sen tänder han det så det börjar ryka något alldeles förskräckligt. Jag fick till och med en hostattack inne på altanen så mycket rök det.

Sen när det slutat att ryka så la han på några alldeles för mycket kryddade köttbitar med ben i.
Nä, det var inte i min smak - så jag försökte påkalla min sekreterares uppmärksamhet och jama om att det där var minsann inte god mat.

Nå jam - hur som helst - nån tonfisk blev det inte för min del - dock väl en nyöppnad burk med mjukmat..jam... det får väl duga för idag. Jag får lägga ner lite mer energi i morgon för att få min tonfisk....

6 kommentarer:

 1. Jama om fräckt att rökskada sin katt på det där sättet. Du har rätt till en hel tallrik tonfisk som kompensation.

  SvaraRadera
 2. Med tanke på den bristande uppmärksamheten hemma hos dig så tycker vi att du borde få extra mycket gott och mer mys. Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Jag förstår inte hur de kunde kalla det för extra god mat?... - Tonfisk eller lax borde det ju ha varit till dig då, men vi får hoppas att det bara var ett förbiseende från dina människor och att det blir något extra gott i morgon istället!

  SvaraRadera
 4. Vad hör vi! Glömde man bort att du skulle ha festlig helgmat, du också? Inte bra. Fast ny, färsk mjukmat är förstås inte så illa, det heller. Var det lyxig mat från franska landet? *slickar nosen* Hoppas att husse inte alldeles eldade upp altanen. Där ska ju du kunna sitta och spana! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 5. Är de en hona eller hanne som skall studentera hemma hos er. Matte skall studentera en kille och skulle önska tips på present om ni vet något bra.

  Nosgos

  SvaraRadera
 6. Jamarns ni kan tro att jag har krävt x-tra av allt den här tiden!
  Nea, det är en hona som ska studentera hemma hos oss och vi har själva problem med presenter..men varför inte en burk tonfisk eller två? Det borde dom väl va glada åt...

  SvaraRadera