tisdag 4 maj 2010

Stickfarbror!

Idag har det varit en otäck dag.
Det började med att en av mina människor kom hem tidigt. Hon stängde in Mizzan, stallkatten. *hm* konstigt tyckte Zaga och jag. Sen kom mina andra människor hem, dom av honkön. Dom tog in dom där jättestora fyrbeningarna för stickfarbrorn skulle komma!

*morrhårsdarr* varför stängde dom då in Mizzan om stickfarbrorn skulle komma?! Skulle han göra något med henne oxå?

Vi tog den ena tassen före den andra och sprang och gömde oss. Stickfarbrorn skulle då aldrig få tag i oss jamade vi.
Mizzan fattade förstås miss-tankar oxå och smet ut i ett obevakat ögonlock så människorna fick jaga henne. Det såg väldigt roligt ut måste jag jama. Sen gjorde hon miss-taget att springa in i dom stora fyrbeningarnas hus och då kunde de stänga in henne där.

Stickfarbrorn kom och dom stora fyrbeningarna fick varsin spruta i nacken och sen skrev han i deras böcker sen fick dom gå ut igen.
Stackars Mizzan - han sa att hon skulle äta nån vitamin A, eftersom hon har har börjat slicka bort sin päls på bakbenen och magen. Då skulle hon troligtvis sluta med det.

7 kommentarer:

 1. Klart man blir MISStänksam..tur att det inte var ni den här gången. Ibland är ju stickisen bra, om man mår bättre sen..men just då är det inte kul.Hoppas Mizzan mår bättre snart Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Det låter otäckt med en stickfarbror! Förstår att Mizzan tassade iväg när tillfälle gavs. Pälslös är inget skoj, så hoppas att vitaminer hjälper. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 3. Lite kattdramiskt....
  Jam & Kram från oss i ☼

  SvaraRadera
 4. Tänk att de där fyrbeningarna som är större än tvåbeningar måste gå till stickfarbror.

  Hoppas Mizzan blir bra och slutar slicka av sig pälsen. Ni får jama allavar med henne och säga att pälsen skall vara kvar på mage och ben.

  Nospuss

  SvaraRadera
 5. Men det var väl tur ändå att Mizzan inte skulle stickas! Hoppas att det där vitaminet smakar tonfisk eller nåt annat gott, och att det hjälper mot pälsbortslickande. För vi behöver ju våra pälsar även om det blir sommar snart.

  SvaraRadera
 6. Nu har min människa börjat smörja in henne med nån konstig salva som hon ska slicka i sej och då ska hon sluta med det där slickandet

  SvaraRadera
 7. Ojdå är det allergi på gång? eller stressrelaterat? Stackars misse, hoppas hon är bra snart igen!

  Kram/Em

  SvaraRadera