måndag 29 juni 2009

Vilken tur jag har!

*pust*

Jag är lyckligt tassad jag! Det har jag kommit på alldeles själv! Inte illa jamat.I veckan som var så var det ju en sån där stor, stor tävling som mina människor skulle iväg till med dom där stooora fyrbeningarna, som jag tycker är lite läskiga. Det var ju meningen att jag skulle följa med och hålla ställningarna och bo i husvagnen, den som vi inspekterade för ett tag sen Trazzel och jag.

Ja, jag skulle ju förstås få bo i min bur oxå i förtältet på dagarna.

Vilken tur att jag slapp det för jag hade nog tappat all päls av värmeslag, för det har varit minst sagt flämt varmt. Jag hade nog inte kunnat sköta mitt tävlingsjobb så bra för morrhåren hade nog svettats bort.Nu blev ju den ena fyrbeningen skadad och kunde inte följa med.

Då fick jag ett nytt jobb och slapp följa med - för jag var ju tvungen att hålla koll på den skadade fyrbeningen och trösta min lilla människa som tycker så mycket om den där stora skadade saken för hon är så lessen så jag måste trösta henne med en tass allt som oftast.Sen hittar jag på en massa saker, uppfinnigsrik som jag är, hon går på det förstås (hon är ju människa...!) *morrhårsvift* till exempel så vill jag gå ut, men är jag ute så vill jag gå in, sen måste jag ha mat och så jam. Då håller hon sej sysselsatt och glömmer bort den där stora saken och är med mej istället. Smart va!?

*tass* kompisar

3 kommentarer:

  1. Det är en stor uppoffring du gör. Tur att din människor har dig som piggar upp med jämna mellanrum.

    SvaraRadera
  2. Du är inte bara vacker Maya, min vän. Du är smart också!

    SvaraRadera
  3. TACK, jo, jag känner mej verkligen behövd här.Jag undrar hur dom skulle klara sej om dom inte hade mej?

    SvaraRadera