söndag 14 juni 2009

En läskig dag!

Här har hänt en hel del idag må jag jama. Riktigt läskiga saker. Usch!


Imorse var allt som vanligt, men sen plötsligt så försvann två av mina människor i bilen och var borta ett tag, sen kom bara en tillbaka. Den andra var och är spårlöst försvunnen, nu har jag hört att han är på nån utbildning och kommer tillbaka senare i veckan. *suck* det kändes lugnande.


Jag hade ett av mina (numera) vanliga ryck, med en massa spring i benen igen. Så jag sprang med mina råttor och busade. För säkerhetsskull flyttade jag omkring på min människas mattor oxå. Jag tycker inte om att de ligger så där rakt och fint som hon tycker *fniss*


I eftermiddag blev det plötsligt ett väldig kaos här hemma och det ringdes en massa i telefonen, så, helt plötsligt kommer det hem en stoooor bil, som det står ett otäckt ord på.... VETERINÄR!!!


Jag fick genast onda aningar - tänk om min människa ringt till sticktanten bara för att jag har så mycket spring i mina ben...? tänk om.... jag sprang genast och gömde mej på ett säkert ställe... och där låg jag och väntade men hon kom aldrig in *hm* - det kanske inte var mej hon var ute efter trots allt?


Så jag sprang fram och satte mej i fönstret och då ser jag att sticktanten höll på med en av dom där stora fyrbeningarna. Den hade visst gjort sej illa i ett ben. Det kom en massa blod på golvet. Det såg riktigt läskigt ut ett tag. Sticktanten gick en massa fram och tillbaka till bilen och hämtade massor med jättestora sprutor och bandage, sen hörde jag att hon pratade om att min människa nog var tvungen att åka till ett stort sjukhus med hästen, hon skulle bara ringa dit och höra efter med en annan sticktant först. *läskigt*.
När dom pratat med varandra en stund så kom dom fram till att min människa skulle åka i morgon istället, till det stora sjukhuset och plåta benet, men min människa har ju en jättefin blixtapparat, duger inte den??? Men det skulle visst plåtas inne i benet... *konstigt*


Hon hade stora sprutor, ja, dom var nästan lika stora som mej, med massa vitt konstigt i som hon sprutade in i halsen och sen kom det en massa blod därifrån oxå. Det var jätte läskigt!

Jag tyckte jättesynd om honom.

Jag har varit med ute och fotograferat benet så ska ni få se det stooora bandaget.


*pust* det var skönt att det inte var mej som sticktanten var ute efter.

3 kommentarer:

 1. Men vilken dag du har haft. Jag blir ju alldeles matt i pälsen ju. Du verkar ha drabbats "springus fortus" i benen. Det har hänt mig med ibland. Av någon underlig anledning så sprintar man som en dåre. Jag passar även på att klappa till Snuffe i förbifarten. Jag förstår du blev orolig när du såg stickisens bil komma. Men det var ju skönt att det inte var dig dom var ute efter nu. Hoppas den stora fyrbenta blir bättre. Du får pröva lite katthealing annars.
  *tröstartass*

  SvaraRadera
 2. Stackars storbening som gjort illa benet så där. Men skönt ändå att det inte var dig det gällde söta Maya. *kurrr*

  SvaraRadera
 3. Jag ska genast jama ett tröstens jam till den stora fyrbeningen och skicka honom en trösttass

  SvaraRadera