torsdag 4 juni 2009

Kryddat kött

Igår kväll smakade jag en god köttbit som min människa hade lagat till. Den var kryddad och god - helt i min smak. Jag tycker mest om lite kryddad mat.

Men efter ett tag började min mage protestera å det ljudligaste, och köttbiten kom upp igen. Det blev en jättestor pöl på min människas gardin. Hon har såna där lååååånga gardiner som ligger i en hög på golvet nedanför fönstret.

Hon blev inte så där jätteglad över mitt tilltag men vad skulle jag göra åt det? Det gick inte att stoppa... det bara kom liksom.

När väl köttbiten var uppe igen så trodde jag att det skulle vara frid och fröjd, men se det var det inte. Den hade liksom startat någonting i min mage, så jag kräktes flera gånger i natt. Min människa började att bli lite orolig för mej.

I morse var jag så trött efter allt kräkandes. Jag till och med sov över den obligatoriska väckningen av min människa.

Allvarligt! Ännu allvarligare var att jag sov över frukosten oxå! Då blev min människa MYCKET orolig för mej så då gick hon och öppnade en burk tonfisk. Det kunde jag bara inte missa så då gick jag ner och helt plötsligt så kände jag hur hungrig jag var, så jag åt upp nästan hela skålen direkt. *slick om nosen*

Nu känner jag mej som en ny katt igen och magen mår bra igen.
Det kanske var för mycket kryddor för min mage den här gången? *funderar*

3 kommentarer:

 1. Kryddor e bara dumma påhitt tycker ja! Ja menar att förstklassiga råvaror (som vi katter givetvis alltid skall ha) behöver inge mera krydderier än sin naturliga arom. Men de e klart.. rostbiff e hemskt gott... gravtassad lax också... e röking en krydda? För rökt skinka är så mumsigt.

  Bäst ja går nu tror ja har dreglar ner hela din blogg Maya *fnissar*

  SvaraRadera
 2. Låter som om du haft en tuff natt vännen. Du får vara lite försiktigare när det gäller stark mat. *nosbuff* Jag förstår att din människa blev orolig när du sov över arbetspass och frukost. Min husse blev ju nervös bara för jag inte ville gå ut på ett par dagar. Människor alltså. *suckar*
  Tassen så länge.

  SvaraRadera
 3. Nea, vad gott det låter med allt det där du jamar upp. *slick om nosen* jag blir oxå dreglig om munnen

  Sippo, jag ska ta det lugnare i fortsättningen med kryddningen *tass*

  SvaraRadera