lördag 13 juni 2009

Jag är så glad!

Jag förstår inte vad det har tagit åt mej. Det är något konstigt som har hänt.

Jag är så GLAD OCH BUSIG numera. Det liksom spritter i benen hela tiden. Det är inte likt mej säjer min människa.
Jag har fullt upp med att hitta på bus hela tiden. Får jag inte den uppmärksamhet jag vill så jamar jag tills jag får det.

Min människa klagar på att hon inte har tid att kasta mina råttor åt mej hela tiden.
Hon ska väl ha all tid i världen åt mej? eller har jag missförstått det hela?

Idag när jag hade jamat mej till lek och lekt klart fick jag gå ut i min bur. Det var så skönt där, så jag passade på att ta mej en skön tupplur, men blev snabbt avbruten av att det kom ner något blött i min päls igen. *mutter*
Ska det aldrig sluta att komma ner en massa blött?

4 kommentarer:

 1. Kul att du är så glad trots det dumma vädret. Du får jama till matte på skarpen att hon ska kasta leksaker hela dagen. Vad ska vi annars ha våra människor till?

  SvaraRadera
 2. Det är så klart att det är människans plikt att underhålla sin katt. Men ibland är dom verkligen dåliga på det. Dom borde få gå en kurs och lära sig hur man roar en katt tycker jag.
  *SvansKram*

  SvaraRadera
 3. Åh du har sommarkänslor! Låter väldigt trevligt. Om inte dina människor har tid att leka jämt tycker jag de borde anställa en heltids lekare!

  SvaraRadera
 4. Vilka bra förslag ni kommer med, Sippo, Babsan och Nea! Att jag inte har tänkt på det, om inte min människa har tid att leka med mej så ska hon antingen gå på kurs för att lära sej hur man leker hela tiden eller annars anställa en lekare åt mej. Så smarta ni är! Ska genast tassa iväg och jama det för min människa *tass*

  SvaraRadera