tisdag 9 juni 2009

Mysardag..

nu börjar det bli o-ordning i mitt hus. Ingenting är sej likt längre.
Förut har jag haft HELA dagarna för mej själv - men nu - nu kommer tvåbeningarna hem lite då och då mitt på dagen*morr*

Nu kan jag inte sova min skönhetssömn i ett sträck för oftast blir jag avbruten av att det smäller i dörren och då måste jag kontrollera vem det är så att det inte kommer in inkräktare i Mitt Hus.

Hoppas att ordningen snart blir återställd igen...

Men det pratas så mycket om nånting som kallas sommarlov och det vet jag inte vad det är riktigt. Det låter inte som att det är något bra för min del...

5 kommentarer:

 1. Att störa vår vackra skönhetssömn borde vara förbjudet! Förstår de då inte att den är nödvändig för oss?! Fast det är ju klart att de inte kan förstå detta!För när tvåbeningarna själva försöker sova en skönhetssömn så hjälper det ju inte! De blir bara skrynkliga i ansiktet av kudden och rödögda! Och ju mer de sover desto skrynkligare blir de! Inte blir vi katter skrynkliga och rödögda!

  Om du vill kan vi komma dit och mjaua en vaggvisa för dig!

  Chin & Cher

  SvaraRadera
 2. Sommarlov låter som något onödigt påfund av tvåbeningar. Du borde kanske begära mer betalt för dina extra säkerhetskontroller, då dessa stör din sömn. Tossiga människor som inte låter sin kisse få sova.

  SvaraRadera
 3. Chin & Cher, ni får GÄRNA komma och mjaua för mej närhelst ni behagar

  Sippo, tänkte inte på att ta betalt för mina x-tra säkerhetskontroller. Ska genast mjaua om det

  SvaraRadera
 4. Störda rutiner gillar inte jag heller. Saker och ting ska vara som de alltid har varit. Låter jättejobbigt med smäll i dörrar man sover. Det är ju som du tassat ner, man vill ha full koll på vilka som kommer in i ens hus.

  SvaraRadera
 5. Hemskt att inte få sin skönhetssömn när man behöver utan man måste bli väckt hela tiden....

  SvaraRadera