tisdag 30 juni 2009

Utslagen

värmeböljan börjar sätta sina spår lite här och var. Trazzel är utslagen hela dagarna och lever rövare på nätterna.

Mina männískor har det så besvärligt när de ska få in henne på kvällen, eller jag kanske skulle jama på natten istället. För det är ofta som de öppnar dörren sent och ropar på henne.Hon måste ha väldigt mycket att se till på Sitt Område för hon tar väldigt långt tid på sej att komma. Lite ouppfostrat kan jag tycka, för kallar människan ska man komma. *svansknyck*

Trazzel har fått ett nytt halsband, det förra tog hon av sej nånstans ute och trots att tvåbeningarna letade både länge och väl så lyckades de inte hitta det.


Idag har jag varit med om något katt-färligt katt-a-stråf-allt. Jag låg i min bur som vanligt och njöt av värmen. Sen tyckte jag att jag kunde få gå in en sväng för det började bli lite väl varmt *flämt* i min smak.

Så jag påjamade uppmärksamhet till mina männsikor. Trodde jag ja! *mutter*. Ingen tog notis om mitt dilemma!


Jag påjamade ytterligare flera gånger uppmärksamhet, men inte någon lyssnade.


Ska jag behöva förgås av värmeslag innan nån lyssnar! *mutter*


Till slut när jag höj mitt jam flera oktaver kom de fram och undrade vad det var! Så fräckt. Klart jag vill någonting när jag jamar. *morrfräs* Då var jag verkligen riktigt sur och ville inte alls sammarbeta. Jag ville in i svalkan. Min päls brände trots att jag har solskyddsfaktor handduk över buren.

Tur att jag har så att jama fri tillgång på vatten i buren och inne. Man ska dricka mycket när det är varmt, säjer min människa. Det är bra och håller morrhåren och pälsen i lagom temperatur.
Vi har hittat ett delikat fjäderfäbord i hästarnas hus. Jag väntar med spänning på vad det ska bli för måltid...
Fortsättning följer där...

3 kommentarer:

 1. Trazzel försöker kanske bli en självständig kisse. Jag känner igen det där med att få jama länge innan nåt händer. Det är förjamat dålig service ibland. Tassa lugnt i värmen nu. *nosbuff*

  SvaraRadera
 2. Hihi. Ja Trasselsudden ser verkligen utslagen ut. :)

  Oj, lyssnade inte dina människor förrän du jamade riktigt högt. De är kanske dags för en lydnadslektion för dem de verkar glömma bort vem som bestämmer hos er.

  Som ja skrev till Gustav önskar ja i bland att den stora gula åtminstone borde ha en dimmer.

  Tass

  SvaraRadera
 3. Funderar på att anmäla dom till en sån där lydnadskurs, för tvåbeningar. Det borde göra susen

  Håller med Sippo om att servicen kan vara extremt dålig ibland. Kanske en reklammation vore på sin plats?

  SvaraRadera