onsdag 30 mars 2011

slutspurt...

nu slutspurtar min tvåbening i sin skola så det blir inte så mycket tid över för mej och min blogg just nu. Dessutom har hon fått ont i sina tassar, som dom kallar för händer, hon säjer att hennes leder brinner och svullnar upp för hon sitter för mycket med datorn. Det blev så illa så hon fick gå till stickfarbrorn och dom har tagit en massa blod ifrån henne för att se vad som är fel.. Sen fick hon jättestora tabletter att äta så det ska bli bättre förhoppningsvis... så om jag inte hörs av så mycket nu så vet ni att jag måste göra lite x-tra tasshealing och klopunktur för att hålla henne vid gott mod så att hon klarar sina tentor och blir godkänd på kurserna trots att hennes leder inte mår bra...

6 kommentarer:

 1. Stackars matte! Hoppas att hon mår bättre snart. Det är jobbigt när tassarna inte fungerar riktigt! Krama henne från oss två också!
  nosgos, buff, gottis å sånt
  M&K
  ps lillie hälsar "puss&kram" också

  SvaraRadera
 2. Aj då, det var inte så bra, tassarna som är så viktiga! Eftersom mina tassar är friska så ska jag hålla dem allt jag kan så att matte blir frisk i sina. Hoppas hon klarar tentorna också!

  SvaraRadera
 3. Nää...Stackars matte :(
  Ger lite "Tasshealing"

  SvaraRadera
 4. Vi skickar spinnhealing till matte och håller tassarna för att det går bra. Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Aj då det var ju inte bra med din matte. Du får rå om henne ordentligt så hon blir bra igen.

  Nosgos

  SvaraRadera
 6. Stackars din tvåbening. Först ha ont i sina tassar och leder, och sedan bli alldeles blodsugen hos stickisen. Hoppas att det snart är bättre. *tröstartass* Kurr och burr.

  SvaraRadera