fredag 18 mars 2011

det vita har kommit tillbaka...

*suck* nu är det dax igen...

Det vita har kommit hit igen, att det aldrig kan ge sej iväg...*mutter*

I morse när jag slog upp mina blå så var det precis vitt ute, ja hade jag satt ut tassen så hade den försvunnit och benet oxå för den delen. Min människa sa att det var minst en decimeter som kommit. Det innetassar att allt det där brungröna som kommit fram har försvunnit igen.

Ja, det var lika bra att tassa ner under täcket igen....

Förresten ni kanske undrar om jag blivit varggodis?? eftersom jag inte har tassat här så mycket på sistone, så är det inte, utan min människa har haft lite mycket för sej på sistone. Först så fick jag agera hälsokatt med allt vad det innebär, tasshealing och klopunktur och sånt där och när hon blev frisk så var det han, den stora av hankön som blev sjuk, och ja, ni vet ju hur det är när dom av hankön blir sjuka.....*suck* det blev MYCKET att göra....

Sen har min människa varit inne i en intensiv period med nånting som heter tentor? det var visst nåt som var jätteviktigt...

Nån varg har jag fortfarande inte sett till, trots intensiva morrhårrspejlande utav stallkatterna. Det enda dom har hittat är en röd inkräktare, det var visst en som tillhör de nya grannarna. Riktigt närgången var han oxå *svansknyck* men med intensiva insattser utav Zaga, Trazzel och Zoya så lyckades de skrämma iväg honom.

6 kommentarer:

 1. Visst är det besvärligt med det vita, vi som hade tänk oss en riktigt lång utetur imorgon. Men vi blir nog inne och tjurar istället. Skönt att du inte har blivit vargmat. nosbuff

  SvaraRadera
 2. Hos dig också? Verkar som många katter fått otäckt vitt under natten och dagen i dag.

  Skönt att du inte blev vartilltugg. Vi vill ha vår Maja hel fin.

  Nosgos

  SvaraRadera
 3. Visst var det jobbigt i morse att skåda ut över allt vitt? Jag vägrade sätta ner tassarna i det i flera timmar.
  Jamrans tur att du inte blivit vargmat *ryser vid tanken*
  Jag förstår att du haft massor att göra. Våra människor tar mycket tid, men det är ju vår huvuduppgift att ta hand om dem. Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 4. Mjaa,det där vita kom tbx här mé fast idag skiner ☼ härligt!

  /NosPûss från oss!!

  SvaraRadera
 5. Det vita är tillbaka här också - i runda slängar 30 cm föll över vårt berg och även om vi egentligen inte bryr oss, eftersom vi är innekatter, så har vi ju en vinterskygg människa att tänka på. Hon vill gå i idé. Eller flytta.

  SvaraRadera
 6. Lika bra att ingen av er träffat på vargen, tror vi. Det brukar verkligen inte vara så uppskattat med en inkräktare på Området. Hoppas att allt löste sig fredligt, så att ingen behövde ta till hårdtassarna och få alla möjliga blessyrer. Kurr och burr.

  SvaraRadera