fredag 25 mars 2011

slut på friden!

så där, nu är min människa hemma igen, med alla ben och armar i behåll och det innebär att det är slut på friden för min del...

jag låg där och sov så gott på soffan och vem kommer då och lyfter upp mej??? joo, min sekreterare förstås... *mutter*
Hon skulle kontrollera mina klor - om de var långa eller ej - klart dom var långa! jag har ju sparat och filat på dom hur länge som helst...
Dom är liksom ett måste för mej, när jag ska tassa till nykomlingen som jag anser är alldeles för a-kattial. Hon vill ju inte gå utanför sitt rum, som ändå är mitt rum för där inne bor min husse....*svansknyck*

Sen hotar hon med att jag ska gå ut nu oxå, för den gula lampan är tänd och det finns nästan inget vitt kvar på marken längre. Då anser hon att jag ska tassa ut och lufta min päls och dessutom smutsa ner mina vita tassar *bah* glöm det! Jag tänker inte visa mej i morgon det kan ni sätta er upp och jama på!

6 kommentarer:

 1. Men, det var ju för väl att alla ben och armar följde med människan hem igen. I synnerhet förlorade armar är sorgliga - i slutet på armen sitten handen och det är svårt att klia mage utan hand!

  Men, har inte nykomlingen kattlimatiserat sig än? Det var en envis dam! Eller gillar hon husse mest av allt?

  Håll tassarna rena och fina - det sa alltid Maurice mamma (den fräsekattan): ha alltid rena tassar på dig utifall något händer. (Fast hon berättade aldrig vad "något" var.)

  nosgos, buff och extra gottisar
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
 2. fast tänk va bra det hade varit med händer i paket för då hade hon inte kunnat klippa klorna...

  SvaraRadera
 3. Stackars dig som får klorna klippta. Jag vet ju inte riktigt vad det innebär, men jag är säker på att jag inte heller skulle gilla det.
  Hoppas det är torrt och fint ute så dina tassar förblir rena, om matte skulle tvinga ut dig!

  SvaraRadera
 4. Kanske skönt att snusa lite på uteluften? Men då får det inte blåsa halv storm förstås. Klodestruktion verkar vara ett flitigt tidsfördriv hos våra människor. *mutter* Kurr och burr.

  SvaraRadera
 5. Skönt att matte är Tbx i tassander i din blogg...
  'Mjaha..Har inte nyisen kattlimatiserat sig?? Men det kommer mjauu!!
  Ha det så gott i Vår ☼ oavsett om du tassar uinne eller ute ;)

  /Jam & Kram!!!

  SvaraRadera
 6. När man nu kommer hem och har varit borta då är det ju gos som gäller och INGET annat.Nosbuff

  SvaraRadera