söndag 13 februari 2011

På spaning


I dag har jag haft fullt shå med att hålla pälsen varm. Det har varit såååå kallt.
I morse när jag väckte min människa så var det hela 16 minusgrader utanför dörren.
Stallkatterna ville inte vara ute så länge utan jamade sej till dörröppning så fort som de upptäckte att människorna var vakna i huset.
Själv så har jag hållt värmen uppe genom att spana in fjäderkotletterna. De har försökt att gömma sej för mej ibland grenarna i stora trädet utanför, men jag har allt hittat ett bra ställe så de har inte kommit undan precis.
När jag hade fått upp värmen ordentligt kände jag att jag egentligen var rätt trött i ögat, så jag lånade skällisarnas bädd och la mej att sova i så där sjuttiofemtitolv timmar.
Det var välbehövligt kan jag jama.

8 kommentarer:

 1. Ja fy jamarn så kallt det har blivit. Tur att vi kan hålla oss inne i alla fall och roa oss med spaning på fjäderkotletter.

  SvaraRadera
 2. Fjäderkotlettspaning från fönsterbrädan har varit en utmärkt aktivitet idag. Varmt och skönt och sen blir man sådär behagligt trött! Förstår om stallkatterna ville komma in. Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Sippo, jamarns nästan så morrhåren frös till is
  Dui & Duco, ja fjäderkotlettspaning sedan vilostund är en utmärkt aktivitet

  SvaraRadera
 4. Ja isch vad det var kallt idag! lillie kom hem alldeles stelfrusen. Jag erbjöd henne min plats på elementet, men hon påstår att hon inte får rum ovanpå elementet. Konstigt. Hon svepte in sig i ett täcke istället.

  Vilken fin säng!! Skulle vilja ha en sådan jag också. Måste jama om detta till lillie - hon kan nog jaga sådana sängar i skogen.

  Hoppas att du hämtat dig från fjäderkotlettspaningen nu! Ha en skön söndagskväll!
  tassen!
  Maurice

  SvaraRadera
 5. Det är tröttsamt att vara vaksam och spana på dunvipporna, så det är förståeligt om du var trött i ögat efter det. Tur att stallkatterna kunde komma in i värmen. Sexton grader... *ryser* Kurr och burr.

  SvaraRadera
 6. Wiiii...Jamarn's va spännande med Fjäderkotlettspaning!!! & Underbara foto som alltid / ♥-e Jam & Kram från oss i Vinter ☼

  SvaraRadera
 7. Men hu så kallt! Vi trodde på vår för några dagar sen, men den kom av sig igen.

  Åh så trött jag är på kallt och vitt. Det skall vara varmt och grönt istället.

  nosgos

  SvaraRadera
 8. Hördu, den där bädden skulle jag gärna vilja prova, vad härlig den ser ut. Men får du inga synpunkter från skällisen när han hittar dig där?

  SvaraRadera