fredag 25 februari 2011

Fredag

Det betyder - GOD MAT.

Tvåbeningen hade varit och handlat två stora kassar fulla och min vana trogen, så intog jag bästa platsen vid spisen för att se vad som skulle tillagas ikväll.

Lite besviken blev jag när jag insåg att det skulle serveras kött ikväll. Jag hade hoppats på fisk *slick om nosen*

Mja, köttet var inte så gott *svansknyck* så det lämnade jag över till mina kompisar. Själv jamade jag till mej en burk med tonfisk istället.

9 kommentarer:

 1. Snälla tvåbeningar du har som ger dig tonfisk i stället! Vilken fin inledning på helgen. Hoppas resten blir lika bra!

  SvaraRadera
 2. Snyggt jobbat med att få tonfisk istället för kött.Ha en skön kväll! Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Tonfisk är världsbäst som fredagsmysmat!! Tur att de andra åt kött - då fick du ju mer tonfisk!
  Tassen!
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
 4. Trist att köttet inte var vad du väntade dig. Då är det bra att det finns en plan B. Tonfisk kan man äta morgon, middag, kväll. *mums* Kurr och burr.

  SvaraRadera
 5. ***Mumms***Tonfisk :)

  /Jam Kram & NosePûssar från oss!!

  SvaraRadera
 6. Nu blir jag väldigt nyfiken! Vad vad det för kött som inte var gott??? Har aldrig upplevt detta, så du måste jama om för mig vad det var!
  Matte hälsar att hon till sin förskräckelse upptäckte att hon missat att lägga till er i länklistan. Misstaget är nu rättat och matte ber om förlåtelse!
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera
 7. De kan var gott med en bit rått kött också.

  Sen ville ja jama att det har snöat och varit rejält kallt här i det skånska landet också. Vi fick ett par cm snö i veckan och vi hade -14 grader.

  Så de missade din tvåbening när hon var här nere.

  Nosgos

  SvaraRadera
 8. Matte serverade kyckling här hemma igår, det var mums det kan jag lova. Har ju varit lite fattigt med fjäderkotletter i våra områden nu på vintern så man får ta från människorna istället.

  SvaraRadera
 9. jag kan rapportera om att det var ekologiskt nötkött som inte var så gott. Skillnad var det med den danska fläskfilém ikväll - den var smaskens

  SvaraRadera