torsdag 24 februari 2011

Nytt favvo-ställe

Jag har ett nytt favvo-ställe.

DUSCHEN!!!
Mmmmm, det är såååå skönt där. Det är sååå varmt och gott på golvet för det är varmt hela tiden.
Det var inte elementet på den andra, stora, toan för det blev kallt ibland, när inte människorna var hemma och eldade nere i den stora pannan. I den där hemliga våningen som jag inte får gå ner till.
Den nya, ja, nästan gamla, katten. För hon har ju varit hos oss ett tag nu, så vi kan inte kalla henne för nykomling längre, börjar bli riktigt mullig.
Jag brukar gå in och hälsa på henne ibland, för hon vill inte komma ut till oss andra utan håller sej inne i rummet. Människan som bor i det rummet, min husse, klagar lite på henne att hon är så busig, men det är väl bra att vara busig? Det tyder ju på att man trivs. Det verkar inte som om nån saknar henne heller, trots att mina människor har satt upp lappar. Tyvärr är det så att det är många lösspringande katter här. Sommar katter, lagårdskatter, drivarkatter osv.
Vi har inte bestämt vad det ska bli av henne, men det lutar åt att hon får fortsätta att bo kvar hos oss. Vi trivs ju med varandra och hon stör ingen.
Min sekreterare brukar kalla henne för Tyra...hon passar att heta det säjer hon, men jag vet inte ja,
Hur som jam så är hon en kul kompis.

5 kommentarer:

 1. Så modig du är som vågar ligga i duschen så där, tänk om det skulle börja regna vatten på dig plötsligt? *ryser*
  Vi hoppas verkligen att lilla Tyra får och vill stanna kvar hos er. Hon är nog jamarglad över att ha er som vänner.

  SvaraRadera
 2. Det är skönt med varmt golv!En av mina (Decos) favoriter också. Vilken tur för Tyra att matte hittade henne, ni är bäst!Är det en trevlig kompis så är det ju helt ok! Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Kuliga kompisar är bra att ha. Konstigt att ingen saknar en så mysig kisse! Önskar att vi också hade golvvärme i badrummet, för då hade det varit våra favvoplatser under vintern. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 4. Jag tycker det ser litet hårt ut där, men är det varmt förstår jag att det är skönt i alla fall. Kan du inte riva ner en handduk och lägga dig på?
  Jag är glad för Tyras skull att hon slipper vara ute i den här kylan. Vilken tur hon hade att just ni fann henne!

  SvaraRadera
 5. Naw..Såå söt du é i Duschen ♥...
  Låter ju tassarn's bra att ni triv ihop så bra..
  / Jam & Kram =^-^=

  SvaraRadera