onsdag 8 december 2010

Problem med strömingen

Nä nu - inte igen. Vi har problem med strömingen som simmar omkring i ledningarna i luften.
Den försvinner titt som tätt och det innebär att min människa inte kan blogga för då fungerar inte datorn. Ja inte lampor, värme, vatten eller nåt, hon fick ta in snö och smälta på gasolköket. Eftersom det inte går att elda i pannan, så jag kan inte ligga på min favvoplats på hinken vid elementet, utan jag får ta min tillflykt till sängen istället.

Jag har inte varit inne och hälsat på nykomlingen idag. Tycker att den ska få vila lite. Jag kan ju inte hålla på och springa därinne jämt säjer min människa. Den måste få aklu- aklimi- acklimaturs- *eh* acklimatisera sej. Jag tycker förstås att det är lite spännande med den i alla fall. Men ok, måste komma ihåg att den är inte som oss andra katter. Den här är inte van vid människor eller omtanke eller nåt sånt. Den har gått den hårda vägen och haft det riktigt tufft.

Ikväll hände nåt annat spännande här. Precis när det var som mörkast och mina människor hade hög mysfaktor med en massa stearinljus i mörkret så kom det ner en bil med en massa lyse på och så klev det ur en människa som började lysa med en pannlampa. Min människa var tvungen att gå ut och undersöka vem det var, eftersom vi bor i skogen så vill man så att jama inte ha ovälkomna gäster...
Nå jam - han skulle kontrollera järnvägen för det skulle visst vara en hjort som var påkörd av tåget, så min människa hämta sitt lyse och gick med honom en bit, och precis utanför Mitt Område låg det en hjort som var påkörd, fast det var inte den som den personen letade efter.
Lite spännande var det när jag satt där ifönstret och tittade på dom när dom lyste med sina lampor ute i mörkret. Lamporna for fram och tillbaka precis som strålkastare i mörkret.

4 kommentarer:

 1. Eh...han hittade en hjort, men inte den han letade efter? Ligger det döda hjortar och dräller litet varstans hos dig? Det tycker jag låter obehagligt. Bäst du håller dig inomhus. Även om strömingen försvinner.

  SvaraRadera
 2. Hoppas att strömningen kommer tillbaka snart, så det inte hinner bli kallt. Annars får ni gosa extra mycket. Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Det låter ju lite spännande när strömmen går. Fast det är ju lite trist att du inte kan ligga på din favoritplats förstås.

  Så måste jag jama att jag tycker synd om hjorten. Stackars liten.

  SvaraRadera
 4. Dumma strömming som bråkar när det är så kallt ute. Läskigt det där med tåget. Hoppas att den stackars hjorten inte behövde ha ont. *ryser* Kurr och burr.

  SvaraRadera