torsdag 16 december 2010

Idag sprang strömmingen bort

Jag är lite miss-nöjd idag *mummel*

Jag vilar fortfarande ut efter mitt party och tasskrampen. Ja, jag vet - det tar lång tid *svansvift* att vila sej. Man måste ju så att jama göra ett grundligt jobb när man vilar sej, man måste ju se till att vila alla delar av pälsstråna och muskler och klor och så där annars blir det ju inte bra. Det blir ju orättvist om inte allt får vila så att jama....*svansvift*

Bäst jag låg där på min hink och vilade vid det varma och goa elementet så blev det plötsligt (mja, nästan i alla fall) kallt, då hade den där förtassade strömmingen sprungit bort igen. Det är ingen ordning på den alls. Bäst den är här så springer den bort, man kan liksom aldrig räkna med att den är här säjer min människa och suckar så där som bara hon kan.

Hursomjam så var jag ju tvungen att resa på mej och tassa iväg till sängen och bädda ner mej där istället annars hade jag ju blivit kall om min päls och det gillar inte jag.

Nu har jag fått det riktigt lyxigt oxå för min ena människa, den av hankön, han har byggt i ordning människornas *ehum* lilla behovslåda, fast det är ett rum som dom går in i. Det har han gjort i ordning med varmt golv, ja det är riktigt lyxigt så vill jag inte ligga där nere på min hink vid elementet så kan jag gå upp och lägga mej på golvet där för det är varmt och gott det oxå.

8 kommentarer:

 1. Eran strömning verkar jättekonstig tycker vi, bara komma och då såd är utan ordning. Varmt golv är jätteskönt,d et gillar vi också! Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Förstår att du var slut efter allt skrivande och festande. Blir avundsjuk på det varma golvet, jama om att det är något vi katter gillar!
  Hoppas strömmingen är tillbaka nu och att du är varm och go i pälsen. Och att den slutar smita i väg sådär, det är ju väldigt oartigt.
  Tassklappar

  SvaraRadera
 3. Dui & Deco, ja, våran strömming är inte att lita på. Det är så när man bor i skogen och har luftledningar hälsar min människa. Sen är det där vita tydligen x-tra tungt i år tydligen. För mycket grädde??? Men strömming äter väl inte grädde?
  Frasse, ja, det bästa vore om strömmingen var kvar här hela tiden tycker jag.

  SvaraRadera
 4. Bråkig strömming ni har. En riktig surströmming, skulle man kunna jama! Varmt och skönt vill vi ju ha det hela tiden när det är kallt och vitt ute. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 5. Konstig strömming ni har? Och att det blir kallt när den försvinner är ännu konstigare. Här försvinner också strömming, men det är ner i våra magar, och jag har inte märkt att det blir kallare för det? Jag föredrar vår typ, måste jag jama!
  Varmt golv i lådan...DET vore något att få i julklapp!

  SvaraRadera
 6. Vilket lyx med varmt golv, husse har det med men har har den aldrig på. *suck*
  Nosbuff

  SvaraRadera
 7. Vilken lömsk strömning ni har. Hoppas att den snart bestämmer sig för att stanna kvar, så du kan ligga på det uppvärmda golvet och mysa.

  SvaraRadera
 8. *Hmjjj*...Vilken oförskämd Strömning :(

  /Jam & Kram från oss med något stressade tassar...........

  SvaraRadera