onsdag 23 juni 2010

Ordningen är återställd

Äntligen ska jag slippa stå ut med min människas oväsen!
Det har jag fått göra nu i flera dagar. Det låter så hemskt om hennes hals - Traaaazzel hit och Traaazzel dit. Mitt öronhår har ju nästan trillat bort av detta oväsen ifrån henne. *mutter*
Hon brukar alltid föra en massa oväsen när nån av katterna inte kommer hem i ordning. Precis som om det skulle hjälpa. Fast hon tror ju det.

Ska man verkligen behöva stå ut med sånt bara för att Trazzel inte behagar att komma hem. Vara olydig med andra jam. Ska vi andra katter behöva stå ut med sånt?

Jag jamade till henne upptassade gånger att sluta med oväsendet men det verkade hon inte bry sej om, hon låtsades inte förstå den uppmaningen. Konstiga människa.

Så i kväll helt plötsligt så står Trazzel framför altandörren och jamar om att bli insläppt. Bara så där. Hon tycktes inte förstå att hon varit borta i sjuhundrafemtioelva timmar och lite mer. Hon verkade tycka att hon gick ut för sjutimmar sen ungefär. *bah* så gör man inte....*svansknyck*
Man kan ju i alla fall verka lite glad över att komma hem igen...

Hur som jam nästa gång (om hon tänker va olydig igen) kan hon åtminstone jama om det först så jag hinner skaffa öronproppar så jag slipper höra oväsendet ifrån min människas hals igen *mutter*

7 kommentarer:

 1. Puh, vad skönt att hon är hemma igen! *svansvift* Nu kan jag släppa loss tassarna igen och sova gott i natt! Hoppas hon håller sig hemma nu, så det blir lugnt och lagom hemma hos dig!

  SvaraRadera
 2. Besvärligt med hojtande matte! Men vad skönt att Trazzel är hemma igen! Vi blev riktigt oroliga här. Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Åh, vad glada vi blir av att höra att Trazzel är hemma igen! Rackarns buskisse, som skräms så där. Skönt för dig och dina öron också, när matte slipper hojta efter Trazzel hela dagarna. Nu när alla är på plats, så kan ni ha en trevlig miss-sommar tillsammans. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 4. Skönt att Trazzla kom hem till slut. Men du får jama allvar med henne och förklara att så där skrämmer man inte sin matte.

  SvaraRadera
 5. Mjauuuarn's härligt att lilla Trazzel kom hem & att inget hänt henne /Jam & Kram från oss i Sommar ☼

  SvaraRadera
 6. Här hemma är det likadant när Sixten travar iväg på en av sina längre excursioner i musjakts riket. Då går Matte runt och ropar, då brukar jag dyka upp och säga till henne att inte låta så men hon lysssnar såklart inte på det. Men tur att Trazzel kom hem iallafall så din människa slipper oroa sig längre.

  SvaraRadera
 7. Yes! Så bra att Trazzlet kommit hem igen. Du får ta henne i nackskinnet och tala om för henne att man inte försvinner på de viset mer!

  Nosgos!

  SvaraRadera