torsdag 3 juni 2010

Flåsvarmt

idag har det verkligen varit varmt, riktigt flåsvarmt.

Zaga har verkligen levt upp till det i alla fall. Men det är klart hon är ju så dum så hon springer ju ut och in och upp och ner. Det är väl inte undra på att man börjar flåsa då. Tungan hängde långt utanför munnen, jam, hon såg till och med ut som en sån där skällis. Det kan ju till och med jag göra även om jag tar det betydligt lugnare fram och tillbak och under min cypress. Man får ju så att jama inte ta i överkant för då kan man få pälsslag, eh jag menar värmeslag.

Min människa har det jobbigt nu, för den där studenten börjar närma sej med stormsteg tydligen. För hon är bara mer och mer stressad för varje dag. Sen kommer det visst något som heter sommarlov för dom mindre tvåbeningarna och det innebär visst att dom ska iväg på en massa olika saker . Att dom inte kan nöja sej med att vara ute och kontrollera området och njuta av det gröna gräset och alla dofterna? Varför måste dom hela tiden göra saker? Dom borde lära sej av mej att njuta av livet och ta det lugnt

7 kommentarer:

 1. Klokt jamat. Det är just det man ska göra när det är flämtvarmt. Ta det lugnt och njuta av värmen. Nosbuff

  SvaraRadera
 2. jamen visst nog är det så. Ibland har jag mina ljusare stunder..*tass*

  SvaraRadera
 3. Hur kan man orka att springa runt som en tok när det är så varmt? Tokiga kisse.

  SvaraRadera
 4. Visst är det härligt när det har blivit somrigt och fint. Men man måste förstås anpassa sig och inte yra runt som en kattmyntatokig virrmisse. Då förstår vi att Zaga blir varm. Både hon och era människor borde lyssna mer på dig. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 5. Mjaaa...Det är varm & Gôtt som vår matte säger! Jam & Kramar från oss i ☼


  Mjst...Jama att Zaga ser ut som en Skällis så kanske hon lugnar sig *fniss*

  SvaraRadera
 6. Håller verkligen med dig i din undran varför tvåbeningarna alltid måste hålla på med saker! Dom skulle ta lärdom av oss, så skulle dom må mycket bättre. Vi katter kan konsten att NJUTA av livet...

  SvaraRadera
 7. Zaga lär sig nog snart att ta igen sig i skuggan.

  Tydligen är de lite studentrande här också nu. De åkte människor på dumma brummisar i dag och skrålade något om studentrade. Tänker inte på en stackars katts känsliga öron!

  Matte skall på student nästa fredag och hon har sagt att hon kommer hem sent. Varför måste man komma hem sen på den där studenten undrar ja?

  Nospuss Maya. Tassa lugnt i värmen

  SvaraRadera