onsdag 16 juni 2010

blå saftblandare..

idag har min människa varit i stora huvudstaden och hämtat hem en sån där stor fyrbening till' Undrar hur många såna som ska bo här egentligen?
Nåjam, hur som helst så fick hon sällskap idag - av en sån där blå saftblandare på vägen..

Den satte på dom där saftblandarna när den ville prata med min människa...konstigt sätt att prata på tycker jag *öronvift*. Sen ville den att hon skulle leka följa brummis till en sån där jättekonstig svartgrå platta utmed vägen. Där skulle hon köra upp fyrfotingarnas vagn så saftblandaren kunde titta efter hur mycket vagnen vägde... som om dom skulle bry sej om det... man ska aldrig prata om vikt har vi ju kommit fram till, bara pälsen passar och det måste ju vara samma sak med fyrfotingarnas vagn. Huvudsaken är ju att den passar dom, eller hur?

Men så är det tydligen inte för det har nånting med fyrfotingarnas vagn och fyrfotingarnas vikt att göra och min människas tunga kort. Det där kortet som hon läste till i höstas. Det tunga kortet, utan det får hon ju inte köra fyrfotingarnas vagn.

Nu var det tur att hon tagit det där tunga kortet för annars hade hon varit olaglig och det hade blivit dyrt då.

5 kommentarer:

 1. Hur många är ni hos er egentligen?Det verkar vara väldigt många både två och fyrbenta! Skönt att det gick bra för matte med den tunga lasten. Nosbuff

  SvaraRadera
 2. De där saftblandarna låter alldeles förskräckligt också. *ryser* Tur att din människa inte var olaglig. Dyrt ska man akta sig för. Kanske ska matte öppna hov-tell för stora fyrbeningar? Kurr och burr.

  SvaraRadera
 3. Verkar krångligt det där. Varför bry sig om dumma saker som vikt? Dessutom måste väl din matte väga lite mer, eftersom hon har ett tungt kort.

  SvaraRadera
 4. Men alltså, tän om fyrbeningen precis ätit lunch, då väger man ju alltid lite x-tra. Tycker helt klart att det var taskigt att väga fyrbeningarna i en brummisvagn! De får ju komplex när vågen visar på flera hundra kilo extra ju!

  Var det där tunga kortet också på brummisvagnen? Då väger den ju ännu mer med det kortet i lasten!

  SvaraRadera
 5. Det var då för väl att hon inte måste betala pengar som mycket bättre kan användas till diverse kattgodis. Konstigt med saftblandare, såna har jag aldrig sett hos mig. Blå saft låter inte gott.

  SvaraRadera